Mainos

Perussuomalaiset: Hallituksen maahanmuuton hallintakonstit vanhoja

Hallituksen budjettiriihessä esittämät toimet maahanmuuton parempaan hallintaan ovat pitkälti kosmeettisia tai jo aiemmin päätettyjä, katsovat perussuomalaiset.

Niiden ei voi odottaa vähentävän maahanmuuton kustannuksia tai turvallisuusriskejä, katsovat puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri tiedotteessaan.

Esimerkiksi kielteisen päätöksen saaneiden säilöönotto yksilöllisen uhka-arvion perusteella on mahdollista jo nykyisen ulkomaalaislain nojalla.

Mahdollisuus perua Suomen-kansalaisuus terrorismiin osallistuneilta kaksoiskansalaisilta on oikeansuuntainen muutos kirjoittajien mukaan, mutta vaikutukset ovat heistä minimaaliset.

Ulkomailla terroristiseen toimintaan osallistumista kun on käytännössä erittäin vaikeaa osoittaa tuomioistuimessa. Lisäksi tämä toimenpide sisältyy jo hallituksen turvapaikkapoliittiseen toimenpideohjelmaan.

Halla-aho ja Meri kiittelevät hallinto-oikeuksille myönnettävää lisärahaa turvapaikkavalitusten käsittelyjonojen purkamiseen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.