Perussuomalaiset tekee välikysymyksen maahanmuuttopolitiikasta

Perussuomalaiset tekee hallitukselle välikysymyksen maahanmuuttopolitiikasta ja taloudesta, kertoo puheenjohtaja Riikka Purra tiedotteessaan.

Purran mukaan perussuomalaiset ei hyväksy Suomelle haitallisen maahanmuuton lisäämistä eikä hallituksen esittämiä maahanmuuttopolitiikan lievennyksiä. Hänen mielestään Suomen velan kasvu ja alijäämä edellyttävät tarkkaa talouspolitiikkaa, jossa menokohteet on asetettu tärkeysjärjestykseen.

Purran mukaan humanitaarinen ja sosiaaliperustainen maahanmuutto pahentaa merkittävästi Suomen kestävyysvajetta sekä lisää vero- ja velkataakkaa. Hänen mielestään Suomen rajalliset resurssit pitäisi kohdistaa omien vähäosaisten ja apua tarvitsevien auttamiseen. 

– Vastuuntuntoinen hallitus ei tällaisessa tilanteessa, koronakriisin juuri väistyessä, tekisi mitään muita kuin suomalaisten välitöntä hyvinvointia, turvallisuutta ja maan taloudellista elpymistä tukevia toimia. Humanitaarisen ja sosiaaliperäisen maahanmuuton vauhdittaminen ja houkuttelu on vastuutonta ja epäoikeudenmukaista maamme omia kansalaisia ja veronmaksajia kohtaan, Purra kirjoittaa.

Perussuomalaiset - Suomen kohutuin ja pelätyin liike 11:27
Viime kuun lopussa Uutisaamussa puhuttiin perussuomalaisista. Näin puolueesta kirjan kirjoittanut Markku Jokisipilä kommentoi puoluetta.

Lue myös:

    Uusimmat