Pernilla Böckerman ja ex-kulta Arttu avaavat podcastissa yksityiskohtia erostaan – näin kävi yhteiselle koiralle

Pernilla Böckerman ja Arttu-rakas aloittavat podcastin – paljastavat, mitä on luvassa 3:05
Pernilla Böckerman ja Arttu Kilpeläinen yhteishaastattelussa viime keväänä - kertoivat yhteisestä podcastistaan

Pernilla Böckerman ja Arttu Kilpeläinen hankkivat aikoinaan yhdessä koiran.

Somevaikuttaja ja yrittäjä Pernilla Böckerman ja Arttu Kilpeläinen ilmoittivat erostaan viime viikolla yhteisessä podcastissaan Pernilla ja Kyttä, joka ilmestyy Podimossa. Ex-pari kertoi, ettei eroon liity mitään draamaa ja he ovat edelleen hyvissä väleissä. Böckerman ja Kilpeläinen alkoivat tehdä lopulta enemmän ja enemmän yhdessä töitä, mikä koitui suhteen kohtaloksi. 

Böckerman ja Kilpeläinen kuvailevat tänään ilmestyneessä jaksossa parisuhteen muuttaneen muotoaan työ- tai ystävyyssuhteeksi ja he olivat kuin kämppiksiä. 

Aikoinaan Kilpeläinen muutti Böckermanin Helsingin Töölössä sijaitsevaan kotiin, mutta eron myötä hän lähti asunnosta pois. Ex-pari oli sopinut etukäteen, että Kilpeläinen tekee muuttonsa, kun Böckerman ei ole paikalla. 

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Kilpeläisen piti hakea iso televisionsa pois vasta parin päivän päästä, mutta lopulta hän muutti kaikki tavaransa samana päivänä.

– Mä tulen kotiin ja ihmettelen, miksi täällä kaikuu ja miksi tämä näyttää siltä, kun kotini olisi raivattu tyhjäksi. Sitten olen, että se on se televisio, se ei ole enää täällä. Siinä tuli sellainen, että nyt hän on lähtenyt.  Sitten, toinen koira Bob, ei ollut toista koiraa, eikä ollut sinua. Siinä on kolme tosi isoa asiaa, Böckerman kertoo.

Böckermanilla oli jo entuudestaan koira Jack, mutta he hankkivat Kilpeläisen kanssa toisen koiran Bobin. Eron myötä Bob muutti Kilpeläisen luokse.

Kilpeläinen kuvailee tunteikkaasti rankin hetken olleen se, kun hän lähti kodista koiran kanssa viimeisen kerran pois.

– Kun löin sen oven kiinni. Bobikaan ei ole ilman toista koiraa ollut oikeastaan ikinä, niin se oli siinä rappukäytävässä hirmu ihmeissään, kun ovi meni kiinni. Se kävi vaan istumaan ja tuijotti sitä ovea. Silleen, että mitä helvettiä nyt tapahtuu? Lähdin sen kanssa kahdestaan veks. 

Ex-pari toteaa, että molemmat koirat voivat tällä hetkellä hyvin. 

Lue myös:

    Uusimmat