Mainos

Perhekodin henkilökunta erikoistunut haasteellisiin nuoriin – paikka viidelle pojalle

Poliisi epäilee Perhekoti Metsolan asukkaiden surmanneen perhekodin työntekijän perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Metsolassa on paikka viidelle pojalle, perhekoti kertoo nettisivuillaan. Poliisi ei kuitenkaan kommentoi epäiltyjen lukumäärää tai sukupuolta.

MTV Uutisten tavoittama tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Petri Savelan mukaan tässä vaiheessa näyttää kuitenkin siltä, että epäillyt tekijät ovat perhekodin asukkaita.

Metsolan nettisivuilla todetaan myös, että perhekodin henkilökunta on erikoistunut työskentelemään haasteellisesti käyttäytyvien nuorten kanssa. Perustiimin lisäksi nuorten kanssa työskentelevät tarpeen mukaan psykologi, päihdetyöntekijä, konsultoiva psykiatri sekä psykiatrinen sairaanhoitaja.

Nettisivujen mukaan nuorilla on ollut ennen Metsolaan tuloa useita laitos- tai muita sijoituspaikkoja.

Metsola kertoo toimintaideakseen viedä kasvatukselliset tilanteet säännönmukaisesti loppuun asti ja tarjota nuorelle pitkällä aikajänteellä mahdollisuus muutokseen. Perhekoti tekee tiivistä yhteistyötä nettisivujensa mukaan nuorten oppilaitosten ja vanhempien kanssa.

Perhekotia pyörittävän Nuorten Ystävät -palvelut Oy:n lastensuojelupalveluiden johtaja Kati Lehtola kertoo STT:lle, että sekä lapsille että henkilökunnalle on tarjottu kriisiapua.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.