Pepe Willberg ja Pauliina Visuri muistelevat yhtenä itsenäisyyspäivänä sattunutta punaviinivälikohtausta: "Kaija Koolla oli silloin valkoinen juhlaleninki..."

8:27
Pepe Willberg ja Pauliina Visuri MTV Uutisten haastattelussa

Pepe Willberg saapui Linnan juhlien jatkoille yhdessä puolisonsa Pauliina Visurin kanssa.

Muusikko Pepe Willberg saapui Linnan juhlien jatkoille Hotel Kämpiin yhdessä puolisonsa Pauliina Visurin kanssa.

Kaksikko muisteli MTV Uutisten haastattelussa aikaisempia, presidentinlinnassa ja Linnan juhlien jatkoilla vietettyjä itsenäisyyspäiviään. Pari kehui Linnan juhlissa vallitsevaa rentoa tunnelmaa.

– Siellä oli oikein kivaa. Meidät varmaan heitettiin viimeisenä ulos sieltä, Visuri ounasteli Willbergin kompatessa häntä.

Visuri kertoi oppineensa erään punaviinivälikohtauksen myötä sen, miten koulutettua henkilökuntaa edellä mainituista tilaisuuksista löytyy. 

– Kaija Koolla oli silloin iso valkoinen juhlaleninki. Hän oli siinä baarissa, ja joku tuli siihen tönimään ja hän sai punaviinit kauniille valkoiselle puvulleen, hän alusti.

– Siinä tuli sekunnissa tarjoilija, joka heitti vissyvedet [Kaija Koon puvun] päälle, ja he saivat ne punaviinit pois, hän jatkoi. 

Millainen Willbergin ja Visurin vuosi on ollut? Entä miten he viettävät tänä vuonna joulua? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja