Pepe Willberg aavisti Pave Maijasen poismenon – lähetti miehelle tekstiviestin, johon ei koskaan saanut vastausta

3:07
Suru-uutinen Pave Maijasen kuolemasta tavoitti Pepe Willbergin – katso Mestarit-kollegan koskettava haastattelu.

Muusikko Pave Maijanen menehtyi pitkäaikaiseen sairauteen. Laulaja Pepe Willberg osasi aavistella ystävänsä poismenon. 

Muusikko Pave Maijanen menehtyi pitkäaikaiseen sairauteen. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti. Mies oli kuollessaan 70-vuotias.

Maijanen sairasti muutaman vuoden ajan ALS-motoneuronisairautta. Hän sai diagnoosin sairaudestaan vuonna 2018.

MTV Uutiset tavoitti Maijasen ystävän ja muusikkokollegan Pepe Willbergin, joka kertoi olevansa surullinen ystävänsä poismenosta. Willberg osasi aavistella miehen menetyneen, koska ei koskaan saanut vastausta lähettämäänsä viestiin.

– Surullisen tunnelmat. Osasin aavistella jotakin tällaista, koska olin häneen yhteyksissä vuodenvaihteen tienoilla tekstiviestitse enkä saanut koskaan vastausta viestiini. 

Willberg tapasi Maijasen viimeksi puolitoista vuotta sitten kesällä. 

– Olimme hänen konserttiaan katsomassa ja juttelimme backstagella. Silloin en huomannut oikeastaan mitään merkkejä sairaudesta. Eikä hän kertonut minulle siitä. Sain tietää siitä kautta rantain kavereilta. Se tuli todellisena yllätyksenä. Hän on aina ollut luonteeltaan suoraviivainen ja rauhallinen persoona eikä ole tehnyt itsestään numeroa, Willberg pohtii. 

Willberg tunsi Maijasen jo 70-luvun alusta. Tuolloin Maijanen lauloi ja soitti bassoa Willbergin Pepe & Paradise -yhtyeessä. Myöhemmin he yhdistivät voimansa Mestarit Areenalla -konserttikiertueen merkeissä. He olivat osa Mestarit-nelikkoa, jotka keikkailivat loppuunmyydyillä areenakeikoilla 1990-luvulla. Nelikkoon lukeutuivat Maijasen ja Willbergin lisäksi Hector sekä edesmennyt Kirka.

– Muistelen Pavea lämmöllä. Olemme tehneet paljon yhteistyötä jo 70-luvulla ja sitten oli tietysti tämä superkohtaaminen Mestarit Areenalla. Meillä on paljon yhteistä. Paavohan asui minun olohuoneessanikin jonkin aikaa. Meillä oli paljon aikaa keskustella asioista. 

Maijanen tunnettiin useiden ikivihreiden suomalaisten kappaleiden säveltäjänä ja sanoittajana. Maijasen kuuluisimpia ja rakastetuimpia teoksia ovat muun muassa Lähtisitkö, Ikävä sekä Elämän nälkä.

Pave Maijanen täytti 70 vuotta syksyllä 2020.  

2:05
Katso myös uutisjuttu: Muusikko Pave Maijanen on kuollut 70-vuotiaana

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja