Penkinlämmittäjissä nähtävä ex-Salkkarit-tähti Tero Tiittanen on kokeillut lajeja mäkihypystä painiin – lähtee jalkapallokentältä tutulla taktiikalla uuteen ohjelmaan

4:24
Tero Tiittanen nähtiin kesällä Pihlajasatu-sarjassa - näin poikkeuksellinen koronakevät sujui

Uuden Penkinlämmittäjät-ohjelman panelistilla Tero Tiittasella on nuoruusvuosiltaan kokemusta lähes lajista kuin lajista.

MTV3-kanavalla alkaa syyskuun alussa uusi urheilun ilmiöitä ja ajankohtaisia asioita käsittelevä viihdeohjelma, kun Ile Uusivuoren luotsaama Penkinlämmittäjät ottaa paikkansa syksyn keskiviikkoillassa.

Yhtenä ohjelman kahdeksasta vakiopanelistina nähdään Salatut elämät -sarjasta tuttu Tero Tiittanen

Tiittanen kertoi ohjelman pressipäivänä, että hänellä on nuoruusvuosiltaan kokemusta todella monesta urheilulajista – jopa mäkihypystä.

– Olen kokeillut painia, nyrkkeilyä, juoksua, keihäänheittoa ja jalkapallossa onnistuin kahdeksan vuotta piiloutumaan keskikentälle muiden pelaajien taakse, ettei valmentaja huomannut, että olen aivan huono, Tiittanen listaa pilke silmäkulmassa.

Jalkapallokentiltä tutu konstit saattavat päästä käyttöön myös Penkinlämmittäjissä.

– Varmaan mä olen tässäkin ihan keskinkertainen ja piiloudun sinne muiden taakse huutelemaan. Hyvä porukka meillä on, Tiittanen kehuu. 

Lapsuuden urheiluidolikseen Tiittanen mainitsee saksalaisen jalkapalloilijalegendan Lothar Matthäusin, joka oli voittamassa Die Mannshaftille maailmanmestaruutta vuonna 1990.

Entinen Salkkari-tähti seuraa vielä nykyisinkin urheilua hyvin monipuolisesti.

– Kaikenlaista on tullut kokeiltua, ja siitä on jäänyt se, että seuraan hirveästi kaikkia lajeja. Yleisurheilu on jäänyt rakkaaksi, samoin jalkapallo ja jääkiekko. Niitä tulee eniten seurattua.

Ohjelman muina vakiopanelisteina toimivat Jarkko Ruutu, Eva Wahlström, Pilvi Hämäläinen, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Tommy Lindgren ja Mikko Töyssy.

Penkinlämmittäjät 2. syyskuuta alkaen keskiviikkoisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja