Kun kiekkoura päättyi, alkoi kyselyjä tv-sarjoihin ropista – Penkinlämmittäjien vakiopanelisti Jarkko Ruutu paljastaa, millainen penkkiurheilija hän itse on

3:22
Penkinlämmittäjät-ohjelman vakiopanelisti Jarkko Ruutu paljastaa, millainen penkkiurheilija hän itse on

Entinen NHL-kiekkoilija Jarkko Ruutu paljastaa, että uran päätyttyä häntä on kyselty useisiin eri tv-ohjelmiin. Syksyllä hänet nähdään Penkinlämmittäjät-ohjelman vakiopanelistina.

MTV3-kanavalla alkaa syyskuun alussa uusi urheilun ilmiöitä ja ajankohtaisia asioita käsittelevä viihdeohjelma, kun Ile Uusivuoren luotsaama Penkinlämmittäjät ottaa paikkansa syksyn keskiviikkoillassa.

Yhtenä ohjelman kahdeksasta vakiopanelistina nähdään entinen jääkiekkoilija Jarkko Ruutu, 44, jonka ura kaukaloissa loppui kuusi vuotta sitten. 

Värikkäänä persoonana kiekkokaukaloissa tunnetulla Ruudulla on vyöllään kaksi olympiamitalia, neljä MM-mitalia sekä 652 NHL-ottelua.

Penkinlämmittäjät on Ruudun ensimmäinen tv-työ. Hän tunnustaa MTV Uutisten haastattelussa, että uran päätyttyä kyselyjä erilaisiin televisio-ohjelmiin on tullut runsaasti.

– En ole mihinkään lähtenyt mukaan. Nytkin tarvittiin vähän taivuttelua, hän tunnustaa.

– En pidättäisi hengitystä, mutta ikinä ei tiedä, Ruutu vastaa kysymykseen siitä, tullaanko hänet mahdollisesti näkemään vielä joskus jossain tosi-tv-ohjelmassa.

Ruutu paljastaa kuitenkin nauttineensa Penkinlämmittäjien tekemisestä.

– On ollut tosi hauskaa tehdä tätä hommaa. Vedet silmissä on saanut nauraa muutaman kerran.

Ohjelman muina vakiopanelisteina toimivat Eva Wahlström, Pilvi Hämäläinen, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Tommy Lindgren, Mikko Töyssy ja Tero Tiittanen.

Millainen penkkiurheilija on Jarkko Ruutu ja kuinka iso rooli jääkiekolla on nykyisin hänen elämässään? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Penkinlämmittäjät 2. syyskuuta alkaen keskiviikkoisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja