Pelkkää sattumaa vai äärimmäistä egon pönkitystä? Katsopa Trumpin suolasirotinta

1:30
Video: Trump armahti kalkkunan

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tunnetaan hänen valta-asemaansa korostavista tempauksista.

Tunnetuin näistä voimanosoituksista lienee Trumpin kättelytyyli , jossa presidentti vatkaa ja riuhtoo vastapuolen kättä kuin köydenvetokisoissa konsanaan.

Nyt huomio on kiinnittynyt kättelystä ruokapöytään. CBS Newsin Valkoisen talon kirjeenvaihtaja huomautti viime torstaina, että Trumpin paikalle sijoitetut suola- ja pippurisirottimet ovat huomattavasti kookkaammat kuin muilla vierailla.

Business Insider alkoi selvittää asiaa tarkemmin ja kaiveli vanhoja kuva-arkistoja. Niistä paljastui, että Trump todellakin näyttää saaneen hyvin usein itselleen suuremmat sirottimet, kuin vaikkapa Valkoisessa talossa vierailleet ulkomaiset johtajat.

Business Insider pohtii, että suuremmat sirottimet saattavat johtua siitä, että Trump nauttii suolaisista ruuista. Kyse saattaa olla kuitenkin osaltaan myös presidentin voiman osoituksesta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja