Pelikiellon saanut tähtipelaaja nimettiin kokoonpanoon – SM-liigassa käsillä omituinen tilanne: "Sitä nyt selvitetään"

Pelicans-kultakypärä Lukas Jasek teki ruman tempun – lensi pihalle Lahdessa 1:21
Katso videolta, mistä Lukas Jasekin pelikielto tuli.

Pelicansin Lukas Jasekin pelikelpoisuus illan ottelussa Lukkoa vastaan on epäselvä.

Lahden Pelicansin tshekkihyökkääjä Lukas Jasek sai 3.2.2023 SaiPaa vastaan kahden ottelun pelikiellon lyötyään Elmeri Laaksoa käsille. Hänelle tuomittiin tilanteesta 5+20 minuutin rangaistus.

Jasek kärsi 4.2.2023 SaiPaa vastaan ensimmäisen ottelun kahden pelin pelikiellostaan. Tämän jälkeen Pelicansilla on ollut yksi ottelu, jossa Jasek ei ollut mukana. Ottelu pelattiin 10.2.2023 HPK:ta vastaan.

Jasek oli kyseisen ottelun aikana maajoukkueen mukana Euro Hockey Tourilla, jossa Tshekki pelasi torstaina 9.2.2023 Ruotsia  ja 11.2.2023 Suomea vastaan. Leijonat-pelistä Jasek oli poissa kokoonpanosta.

Jasek on ilmoitettu tämän illan Pelicans–Lukko-ottelun kokoonpanoon. Tällä hetkellä on kuitenkin epäselvää, onko hänellä oikeus pelata illan ottelussa raumalaisia vastaan.

Pelicansin urheilujohtaja Janne Laukkanen vahvisti, että Jasekin pelikelpoisuutta selvitetään.

– Itse asiassa sitä nyt selvitellään. Odotetaan sitä päätöstä, mutta meidän näkemyksen mukaan hän on pelikykyinen, Laukkanen kertoi puhelimitse.

Tämä on siis selvityksen alla?

– Toistaiseksi hän on meillä kokoonpanossa kyllä, Laukkanen vastaa.

Oletteko olleet Liigan suuntaan yhteydessä?

– Varmasti isommat pomot keskustelee siitä. Odotetaan ihan rauhassa tilannetta. Katsotaan kurinpitopäätöksen mukaan, että hän on kärsinyt sen (pelikiellon) ja mennään siitä eteenpäin.

Lue myös:

    Uusimmat