Pelicans suli erittäin pahasti CHL:ssä – ”Paineen alla meistä tuli liian pieniä”

Lahden Pelicans johti jo 3-0-lukemin tshekkiläistä HC Oleraci Trineciä vastaan, mutta hukkasi johtonsa, ja hävisi 3-5-lukemin jääkiekon CHL:ssä. 

Pelicans meni toisen erän alussa 3-0-johtoon, mutta Trinec laittoi painetta erän aikana ja etenkin erän viimeisillä minuuteilla. Vahva ote toi tulosta, sillä kuusi sekuntia ennen toisen erän päättymistä Tomas Kundratek laukoi tulisesti 1-3-kavennusosuman Trinecille.

Kolmas erä ja etenkin sen alku oli täysin Trinecin, ja tshekkiläisjoukkue mätti kolme maalia reilussa seitsemässä minuutissa.

– Pelasimme todella hyvän ensimmäisen erän, mutta toisessa erässä olimme katsojia. Välillä saa tuurimaaleja ja joutuu taistelemaan puolustuksessa, emmekä onnistuneet siinä, Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen kommentoi CHL:n haastattelussa.

– Paineen alla meistä tuli liian pieniä ja heiltä tuli jatkuvasti laukauksia. Samaan aikaan vastustaja oli parempi pienissä voittavissa asioissa, kuten aloitusten voittamisissa ja laukausten blokkaamisessa, Nieminen jatkoi.

Pelicans on D-lohkon kolmannella sijalla ja jatkaa otteluita huomenna sunnuntaina Ville Peltosen luotsaamaa sveitsiläisseura Lausanne HC:tä vastaan.  

Lue myös:

    Uusimmat