Pelastajat järkyttyivät: Talosta löytyi yli sata villieläintä – elivät omien ulosteidensa keskellä

Yhdysvaltalaistalosta takavarikoitiin yli 100 villieläintä karmeista olosuhteista 1:33

Yhdysvaltojen Pennsylvaniasta pelastettiin satoja villieläimiä karmeista olosuhteista. Joukossa oli esimerkiksi viisimetrinen kuristajakäärme.

– En ole ikinä nähnyt mitään vastaavaa, totesi Leighin piirikunnan eläinsuojeluyhdistyksen edustaja Teisha Jones maanantaisesta viranomaisia kohdanneesta näystä.

Eläinsuojeluyhdistys joutui pelastamaan yli sata villieläintä huonokuntoisesta talosta, jossa niitä oli pidetty karmaisevissa olosuhteissa.

Talossa ei voinut edes hengittää

Eläimet elivät viranomaisten mukaan keskellä omia ulosteitaan ja tilanpuutteen vuoksi joutuivat olemaan osin päällekkäin. 

Pelastettujen joukossa oli muun muassa lintuja, porsaita, koiria, kaneja ja käärmeitä.

– En voinut edes hengittää talossa. Hengitysilma aiheutti rintakipua ja sai kurkkuni tuleen ja silmäni kirvelemään, Jones kertoo talossa vallitsevista olosuhteista.

Päästäkseen taloon suorittamaan pelastusoperaatiota, joutuivat viranomaiset lainaamaan paikallisilta palomiehiltä kaasunaamareita.

Joukossa viisimetrinen kuristajakäärme

Jonesin mukaan tilanne ei ainoastaan ollut vaarallinen pelastetuille eläimille, vaan se aiheutti vaaraa myös asukasyhteisölle.

– Talossa oli melkein viisimetrinen kuristajakäärme, ja naapurustossa pieniä lapsia, hän kertoo.

Kammottavissa olosuhteissa eläneet eläimet olivat kuivuneita ja nääntyneitä. Kaikille etsitään nyt eläinsuojeluyhdistyksen kautta väliaikaiskoteja, ennen kuin eläimet löytävät uudet omistajansa.

Lue myös:

    Uusimmat