Pelaaja-agentti: Donskoi siirtyy San Jose Sharksiin

Oulun Kärpissä ja Leijonissa huippuotteita tällä kaudella esittänyt hyökkääjä Joonas Donskoi on tehnyt NHL-sopimuksen San Jose Sharksin kanssa, kertoo pelaaja-agentti Scott Bartlett.

Bartlett kertoi asiasta Twitterissä Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä. 

- Olen iloinen, että voin vahvistaa Joonas Donskoin kahden vuoden tulokassopimuksen San Jose Sharksiin, Bartlett kirjoitti.  

Donskoin pelaaja-agentti Pekka Laksola vahvisti maanantaina MTV Sportille, että päätös sopimustarjouksen hyväksymisestä on tehty, mutta ei halunnut paljastaa vielä seuran nimeä. NHL:n verkkosivuilla Donskoin pelaajaprofiilia koristi kuitenkin jo maanantaina Sharksin logo. Myös kanadalaisen Sporstnetin toimittaja Elliotte Friedman uumoili jo maanantaina Donskoin San Jose -diiliä.    

Donskoi, 23, on Florida Panthersin neljännen kierroksen varaus vuodelta 2010. Tällä kaudella hän summasi Kärpissä 58 runkosarjapelissä tehot 19+30. Mestaruuteen päättyneissä pudotuspeleissä tehopinnoja kertyi 6+16. Tshekin MM-kisoissa hän oli Leijonien parhaimmistoa kahdeksalla tehopisteellä yhtä monessa ottelussa.  

Lue myös:

    Uusimmat