Pekka Pouta testasi uuden uutisstudion lattian ja hervottoman kokoisen säänäyttönsä – katso, kuinka meteorologi kulkee Euroopan ilmavirtojen mukana!

Pekka Pouta oli kuin kotonaan MTV Uutisten uudessa uutisstudiossa 1:36
Katso video! Pekka Pouta testasi MTV Uutisten uuden uutisstudion ja taisi viihtyä siellä, sillä Pouta makoili lattialla Huomenta Suomen kuvaajan astuessa studioon.

Meteorologi Pekka Pouta tutustui uuteen uutisstudioon ja sen lattiaan. Säänäyttö on suuruusluokassaan moninkertainen entiseen verrattuna ja sitä on tituleerattu Suomen suurimmaksi.

Pekka Pouta testasi tänään rentoon tapansa MTV Uutisten uuden uutisstudion. Pouta tunsi selvästi olonsa kotoisaksi uudessa ympäristössään. Hän nimittäin makoili lattialla Huomenta Suomen kuvaajan astuessa studioon.

Pouta oli erityisen mieltynyt myös omaan työpisteeseensä. Hän kehuu jättimäistä säänäyttöä Suomen suurimmaksi. Poudan täytyy harppoa kuusi askelta päästäkseen sen päästä toiseen.

– Ennen se oli puoli askelta ja olin ulkona kartalta, Pouta kuvaa uuden työvälineensä mittasuhteita.

Ensimmäinen lähetys huomenna

Sää luetaan uusissa tiloissa ensimmäisen kerran huomenna Seitsemän uutisissa. Pouta sen sijaan pääsee testaamaan näyttöä tositilanteessa maanantaina Huomenta Suomen lähetyksessä.

Uudessa studiossa on yhteensä lähes 30 metriä näyttöpintaa. Tämä mahdollistaa uudenlaisen visuaalisen uutiskerronnan sekä poikkeuksellisen ison näytön säälähetyksille.

Lue myös:

    Uusimmat