Pekka Poudalle sataa palautetta hervottomasta säävideosta: "Huomion määrä yllätti"

Pekka Poudan keskiviikkoinen repeäminen säälähetyksessä keräsi melkoisen huomion niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Mies itse yllättyi huomion määrästä. 

Maikkarin meteorologin Pekka Poudan hillitön säälähetys keskiviikkoaamulta keräsi huomiota niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Talvisille toukokuun säätiedoille repeäminen onnistui kiteyttämään monen suomalaisen tuntemukset vallitsevasta säästä. 

– Palaute on ollut kaiken kaikkiaan vain hyvää. En yllättynyt, että siitä muodostui noin iso juttu, sillä sosiaalisessa mediassa tuollaiset lähtee helposti liikkeelle. Palautteen ja huomion määrästä kyllä yllätyin. Sitä on tullut tutuilta ja tuntemattomilta, Pouta sanoo. 

Poudan ennustus päättyi hervottomaan nauruun, joka sekoitti myös juontajien päät. 

Poudan mukaan onnistunut komiikka syntyy aina vallitsevassa tilanteessa. Hän ei koskaan suunnittele mitään etukäteen. Torstaisessa Huomenta Suomessa Pouta piti pokkansa koko lähetyksen ajan. 

– Välillä lähtee ja välillä taas ei. Tänään taas oli sellainen päivä, että Sinikään ei suostunut tulemaan kanssani ennustamaan säätä, Pouta kertoo. 

Huomenta Suomi arkiaamuisin klo 6.25 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja