Pekka Jormakka elehti näkyvästi ulosajostaan – toinen Jukurit-hyökkääjä törkyili Ruotsissa

Pekka Jormakka ulos – keskialueen törmäyksessä kontakti Luulaja-puolustajan päähän 2:40
Tästä tilanteesta Pekka Jormakka ajettiin ulos – katso, miten Jukurit-hyökkääjä reagoi.

Jukurit-hyökkääjät Pekka Jormakka ja Oskars Batna passitettiin ulos jääkiekon CHL:n ensimmäisestä puolivälierästä Luulajaa vastaan tiistai-iltana.

Jormakka törmäsi toisessa erässä keskialueella kiekottomaan Luulaja-puolustaja Jesper Sellgreniin ja osui tätä päähän. Sellgren lähti tärskystä ilmalentoon.

Tilanne näytti pahalta Sellgrenin maatessa jonkin aikaa jäässä, mutta ruotsalainen pääsi omin avuin pois.

Osuma päähän näytti tahattomalta, mutta Jormakan peli päättyi, kun hän sai kyynärpäätaklauksesta 5+20 minuutin ottelurangaistuksen.

Jormakka reagoi tilanteeseen näkyvästi heti törmäyksen jälkeen ja elehti vielä kaukalosta poistuessaan.

Näet Jormakan ulosajotilanteen Jukurit-hyökkääjän eleiden kera ylälaidan videolta.

Kokenut Jormakka oli vasta maanantai-iltana palannut loukkaantumisen jälkeen tositoimiin ottelussa HIFK:ta vastaan.

Batnan maltti petti

Jukurien latvialaishyökkääjä Oskars Batna lähti puolestaan pihalle poikittaisesta mailasta. Batna nujakoi Jonathan Anderssonin kanssa keskialueen laidassa ja vaikutti menettäneen kontrollinsa. Batna läväytti Anderssonia törkyisästi kädet ylhäällä, niin että vastustajan pää retkahti ja tämä kaatui jäähän.

Näet Batnan ulosajotilanteen alta.

Oskars Batna huitaisi vastustajaa päähän: Jukurien latvialaishyökkääjä pihalle poikittaisesta mailasta 1:28
Oskars Batna sortui rumiin otteisiin laitanujakassa – tästä seurasi ulosajo.

Luulaja kurmootti Jukureita kotonaan Ruotsissa 5–1. Toinen puolivälierä pelataan ensi viikon tiistaina Mikkelissä, ja jatkopaikka ratkeaa kahden pelin yhteismaalien perusteella.