Pekka Hyysalo saapui Linnaan äitinsä kanssa: Ei tarvinnut pitkään miettiä

Pekka Hyysalo toi äitinsä avecinaan Linnan juhliin.

Freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo saapui Linnan juhliin yhdessä äitinsä kanssa. Hän kommentoi Presidentinlinnan edessä, ettei avecin valintaa tarvinnut pitkään miettiä.

– Äiti on ollut koko tämän matkan minun rinnallani. Kyllä se oli ihan heti selvää, että äidin mä tuon tänne, jos mahdollista.

Hyysalo kertoo haaveilleensa lasketteluaikoinaan kutsusta Linnan juhliin.

– Silloin kun laskettelin, ajattelin, että joskus tämä päivä koittaa vielä.

Hyysalo joutui vuonna 2010 vakavaan laskuturmaan, jota seurasi pitkä kooma ja halvaantuminen. Nyt neliraajahalvauksesta kuntoutunut 25-vuotias nuori mies saapui Linnaan leveästi hymyillen. Seuralaisenaan hänellä on oma äiti.

– Se vei uskon tulevaisuuteen täysin. Siksi se, että olen nyt päässyt tänne, tuntuu ihan uskomattomalta, Hyysalo totesi Presidentinlinnan edessä.

Pekka Hyysalo iloitsi Linnaan saapumisesta jo aiemmin tällä viikolla. 

– Ensi sunnuntaita silmällä pitäen, päätin viedä Hyysalon #suitup-termin seuraavalle tasolle, Hyysalo kirjoitti Instagram-tilillään julkaistun kuvan yhteydessä. 

Hyysalo on perustanut FightBack-liikkeen, jonka tarkoituksena on auttaa päävammasta kärsiviä urheilijoita kuntoutuksessa sekä levittää tietoisuutta urheilijoiden suojavälineistä, kuten kypäristä.

Linnan juhlat MTV Katsomossa klo 17-22 sekä AVAlla klo 17-18.

Kaikki Linnan juhlista osoitteessa mtv.fi/linnanjuhlat

Twitter:

#Linnanjuhlat

Instagram: @mtvviihde


Lue myös:

    Uusimmat