Pekka Haavisto: Antonio yllättyi ministerin kiireistä

Tuore ministerinpesti toi Pekka Haavistolle rutkasti lisää kiireitä. Kiireiden määrästä yllättyi myös Haaviston puoliso Antonio Flores.

Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetykseen saapunut tuore kehitysministeri Pekka Haavisto kertoo kiireiden lisääntyneen ministerinpestin myötä.

– Oman täysinäisen kalenterin päälle on nyt tullut ministerin kalenteri, joka on sovittu kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Niitä tässä nyt sitten sovitellaan, ja tyypillisesti omat menot väistyvät ministerin velvollisuuksien myötä, mies nauraa.

– Kyllä Antoniokin on ollut yllättynyt siitä, kuinka kiireistä ministerin elämä onkaan. Hänellä itselläänkin on välillä kiireitä, mutta yritämme kovasti pyhittää aikaa yhdessäololle.

Tulevia itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia kiireinen ministeri kertoo kuitenkin odottavansa innolla. Siitäkin huolimatta, että itsenäisyyspäivän aikataulut ovatkin tänä vuonna tiukat.

– Olen iltapäivällä puhumassa eräässä tilaisuudessa ja näyttäisi siltä, että joudumme menemään autokyydillä, että ehdimme Tampere-talolle ajoissa.

Haavisto vakuuttaa kuitenkin ehtivänsä illan juhlallisuuksiin ajoissa.

– Odotan hienoa juhlaa, arvokkaita puitteita, mielenkiintoisia vieraita sekä hyviä keskusteluita, Haavisto kertoo.

Ministeri arvelee, että vaikka itsenäisyysjuhla onkin tänä vuonna perinteistä poikkeava, panostavat naispuoliset vieraat asuihinsa entiseen tapaan.

– Oma asuni on tänä vuonna tumma puku ja kunniamerkit. Se on aika yksinkertainen asu, mies kuvailee.

Entä aikooko ministeri osallistua perinteisille itsenäisyyspäivän jatkoille?

– Olemme odottavalla kannalla sen suhteen, mitä Tampere tarjoaa. Pidetään mahdollisuudet auki, ja jos ei mitään tapahdu, niin palaillaan sitten Helsinkiin.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat