Paul Hogan hittielokuvistaan: Roolihahmoni ei ole nössö vain siksi, ettei tapa ihmisiä

AVA Elokuvana nähdään tänä torstaina Crocodile Dundee Los Angelesissa. Monet elokuvan tilanteista ovat saaneet alkunsa tosielämässä.

Paul Hogan, 73, tuli tunnetuksi roolistaan Krokotiilimies-elokuvassa, ja rooli toi hänelle Golden Globen vuonna 1987. AVA Elokuvana nähtävä Crocodile Dundee Los Angelesissa on elokuvasarjan kolmas osa.

Krokotiilimiehen letkautukset ja asenne tekivät hahmosta hyvin suositun Yhdysvalloissa. Crocodile Dundeen rinnastaminen ChuckNorrisiin tai Ramboon ei kuitenkaan miellyttänyt Hogania, ja hän kieltäytyi joistakin elokuvarooleista niiden väkivaltaisuuden takia. Hogan uskoi elokuvamaailman kaipaavan sankaria, joka ei nitistä kymmenittäin pahiksia.

Mick (Crocodile Dundee) on hyvä roolimalli. Hänessä ei ole pahuutta, hän on ihminen. Hän ei ole nössö tai raukka vain siksi, ettei tapa ihmisiä, Hogan kommentoi.

Baarikokemus Olivia Newton Johnin kanssa

Crocodile Dundee Los Angelesissa -elokuvassa Australian suosituin lihaskimppu seikkailee tällä kertaa kaoottisessa suurkaupungissa. Hogan kertoi haastattelussaan Contact Musicille, että monet elokuvan sosiaalisista tilanteista ovat saaneet alkunsa tosielämässä. Tämä pätee myös kohtaukseen, jossa Crocodile Dundee vierailee seksuaalivähemmistöille tarkoitetussa baarissa.

– Itse asiassa menin baariin Olivia Newton Johnin kanssa, Hogan kuvaili.

– Hän vei minut ja siskonsa erääseen baariin. Siellä oli todella hyvännäköisiä miehiä, sellaisia, jotka saavat sinut tuntemaan, että olet joukon rumin. Sanoin (Olivialle), että nuo silmäilevät teitä. Hän totesi, etteivät miehet katso häntä, vaan minua!


AVA/Maria Aarnio

Lähteet: IMDB, Wikipedia, Contact Music

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja