Patteri pikkupyykin kuivatukseen

Hei! Olisiko sinulla vinkkiä asiaan, että mistä voisin löytää lämpopatterin jossa voisin kuivatella pikkupyykkiä? Patterin pitäisi olla liikuteltavissa eli en halua "seinään pultattavaa mallia". Liikkeet ovat myymässä minulle juuri näitä seinäänpultattavia lämpöpattereita, mutta en haluaisi rumentaa kaunista kaakeloitua seinää jollain isolla ja (rumalla) tekeleellä.
Kiitoksia kysymyksestä En ole huomannut varsinaisesti vapaasti sijoitettavia lämpiäviä pyykinkuivaimia. Itsekin toimin enemmän järeämpien ratkaisujen puolella.

Kuitenkin voi ideoida muuhun tarkoitukseen suunniteltuja, mutta tähän soveltuvia lämmitinratkaisuja. Suoraan sähköön perustuvat ovat poissuljettuja, koska niissä pinta kuumenee liikaa ja tulee palovaara. Sen sijaan voi harkita varaavaa pientä sähkötoimista patteria. Nämä lämpiävät sähköllä, mutta pinta ei kuumene vaaralliseksi. Näissä tulee olla kuitenkin todella varovainen: myyjän kanssa tulee selvittää maksimipintalämpötila ja tämän soveltuvuus eri kangaslaaduille. Lisäksi tulee laitevalmistajan ohjeista katsoa saako pinnan peittää. Lisäksi ongelmana näissä on, että ne ovat suunniteltuja nimenomaan lämmöntuottoon ja täten lämmittävät myös sen tilan missä niitä käytetään. Elikkä saattaa tulla kovasti kuuma.

Parhaimpana ja turvallisimpana ratkaisuna pidän kaikesta huolimatta kiinteästi asennettavaa tarkoitukseen suunniteltua patteria. Näitä löytyy nykyisin hyvin pieniä ja siroja sekä eri väreissä. Toimittajia on useita esimerkiksi Svedberg.

Terveisin Sakke

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja