Patrik Laineen Jets romahti – seuraennätyksen murskannut unelma-alku vaihtui järkytykseen

Patrik Laineen edustama Winnipeg Jets koki karmivan 2-3-kotitappion St. Louis Bluesille jääkiekon NHL:n pudotuspelien avauskierroksella Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. Sarja on nyt Bluesille 3-2.

Winnipeg johti kahden erän jälkeen 2-0. Alla oli muun muassa Adam Lowryn avausosuma, joka syntyi vain 12 sekunnin pelin jälkeen.

Se on Jetsin uusi seuraennätys pudotuspeleissä.

Kolmannessa erässä kaikki kuitenkin sortui Winnipegin osalta. Ensin tuli Ryan O'Reillyn kavennus, sitten Brayden Schennin tasoitus ajassa 53.52 ja lopulta Jaden Schwartzin voitto-osuma vain 15 sekuntia ennen täyttä aikaa.

Laine pelasi Jetsin paidassa reilut 18 minuuttia ja laukoi viidesti, mutta jäi tehoitta.

Sarja jatkuu St. Louisissa Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. Bluesilla on mahdollisuus varmistaa silloin jatkopaikkansa.