Patrik Laine vitsailee Teemu Selänteen hirmuennätyksen lähestymisestä: ”Hänellä on niitä jo tarpeeksi”

Patrik Laineelta vaaditaan vielä uusia ihmetekoja Teemu Selänteen kaikkien aikojen NHL-ennätyksen rikkomiseksi, mutta jo tieto lähelle pääsemisestä lämmittää hänen mieltään.

Peräti 16 maalia marraskuussa iskeneellä Laineella on vielä kaksi peliä aikaa nousta NHL:n ennätystilastoon Selänteen rinnalle.

Teemu takoi tulokaskaudellaan 1992–93 yhdessä kuussa parhaimmillaan 20 maalia, mikä sivusi Joe Malonen ennätystä kaudelta 1920–21.

Videolla Patrik Laineen viiden maalin ilta St. Louisia vastaan. Juttu jatkuu videon jälkeen.

5:19

Laine otti tiedon Finnish Flashin lähestymisestä hilpeänä vastaan.

– Ai Teemulla on se (ennätys)? Voin myös hyvin jättää sen hänelle, Laine kommentoi.

– Ei, hänellä on niin paljon ennätyksiä, joten voin myös yrittää rikkoa sen.

– Kuinka paljon pelejä meillä on vielä tässä kuussa? Kaksi? Okei, joten tarvitsen enää viisi maalia kahteen peliin. Ei mitään paineita. En tiennyt tuota, mutta se on hauska fakta, Laine jatkoi vitsailuaan.

Laine: Teemulla tuskin on numeroani

Selänne onnitteli Lainetta viikonlopun viiden maalin illan jälleen Twitterissä. Suomalaissankarilta ei ole Laineen mukaan tullut kuitenkaan lauantain jälkeen suoraa yhteydenottoa hänelle.

– En usko, että Teemulla on numeroani, Laine kuittasi.

Viiteen maaliin yhdessä ottelussa ei Selännekään urallaan yltänyt kertaakaan. Ennen Patrik Lainetta vastaavassa ovat onnistuneet muun muassa Jari Kurri, Wayne Gretzky, Mario LemieuxMats Sundin ja tällä vuosikymmenellä vain Johan Franzén.

– Olen nähnyt pari juttua siitä, ketkä ovat tehneet viisi maalia aiemmin. Olen aika hyvässä seurassa, mutten kauheasti kiinnitä huomiota tuollaisiin juttuihin. Joskus olen kuitenkin kiinnostunut vilkaisemaan niitä, Laine myöntää.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja