Patrik Laine mukana erikoisessa osumassa – suomalaisvahdin pää pyöri villisti ilman tulosta

Oivan alun Columbus-uralleen saanut Patrik Laine alusti joukkueensa voittomaalin 3–0-voitossa Nashvillestä.

Laine vapautti Cam Atkinsonin maalintekoon ottelun ensimmäisen erän viime hetkillä. Suomalainen imi puolustajat itseensä keskialueella ja tarjoili kiekon Atkinsonille, jolla oli vapaata kaistaa nousta.

Sitten tapahtui jotain erikoista. Siniviivan ylitettyään Atkinson laukoi kohti Juuse Saroksen Nashville-maalia, mutta kiekko osui eteen heittäytyneeseen puolustajaan. Saros hukkasi kiekon näkökentästään, mutta ei onnistunut löytämään sitä. Kiekko nousi korkeuksiin ja putosi suomalaisen takana maaliin.

Voit katsoa maalin pääkuvan videolta.

Columbus osui vielä kerran toisessa ja kerran kolmaneessa erässä. Näin voitto kirjattiin maalein 3–0. Sarokselle kirjattiin ottelussa 19 torjuntaa. Nashvillen Eeli Tolvanen, Erik Haula ja Mikael Granlund jäivät ilman pisteitä.

Syöttöpiste oli Laineelle kauden neljäs. Kaikkiaan laituri on kerännyt kauden kymmenessä ottelussa tehot 6+4. Columbuksessa pelaamissaan yhdeksässä ottelussa Laineelle on kertynyt 4+3 tehopistettä.