Patrik Laine irvisti tuskaisena vaihtopenkillä ja joutui jättämään ottelun kesken – Jetsille valtavia takaiskuja

Patrik Laine ei pystynyt auttamaan joukkuettaan kirimään tasoihin, kun Winnipeg Jets hävisi NHL:n pudotuspelien avauskierroksen ottelussa Calgary Flamesille 1–4.

Laine jätti ottelun kesken kolmannessa erässä sen jälkeen, kun hän oli ottanut yhteen Flamesin maalin kulmalla puolustaja Mark Giordanon kanssa. Suomalaislaituri taklasi Giordanoa ja sen jälkeen vaihteli napakoita mailaniskuja tämän kanssa.

Vaihdon jälkeen Laine irvisteli vaihtopenkillä tuskaisen oloisena ja suuntasi lopulta pukuhuoneeseen, eikä palannut enää kaukaloon viimeiseksi kahdeksaksi minuutiksi.

Ottelu oli Laineen loukkaantumisen hetkellä lukemissa 1–3.

Tappara-kasvatin vamman laadusta ei ole tarkempia tietoja.

Jets koki ottelussa tappion ja Laineen kolhun lisäksi kolmannen pahan takaiskun, kun joukkueen ykkössentteri Mark Scheifele loukkaantui.

Avauserässä sivuun jäänyt kanadalainen vaikutti vääntäneen jalkansa pahasti, kun Flamesin tähtilaituri Matthew Tkachuk taklasi häntä.

Winnipegin ainokaisen iski Andrew Copp. Calgaryn maaleista vastasivat Johnny Gaudreau, Tobias Rieder, Mikael Backlund ja viimeisen tyhjiin sutinut Andrew Mangiapane.