Patrik Laine ajautui kiusalliseen tilanteeseen puhuessaan ikimuistoisesta haastattelusta – "Ymmärsinkö oikein, että haet itseäsi Googlesta?"

Aleksander Barkov toivoo, että NHL-kausi saadaan vietyä loppuun –"Olisi ihan kiva" 4:27
Patrik Laineen hyväksi ystäväksi tiedetty Aleksander Barkov toivoo, että NHL-kausi saadaan vietyä loppuun

Patrik Laine kertoi Sportsnetin Sean Reynoldsille ja kanadalaissivuston seuraajille kuulumisia kotoaan Tampereelta.

Laine, 22, on pelannut NHL:ssä jo neljä kautta, mutta haastattelun alkupuolella palattiin toviksi hänen NHL-uransa alkutaipaleelle.

Reynolds palautti niin Laineen kuin katsojienkin mieleen hetken melko tarkalleen neljän vuoden takaa, kun "Winnipeg Jets -fanien rakkaus Lainetta kohtaan syttyi".

Lainetta haastateltiin tuolloin etäyhteyden välityksellä niin sanotussa Draft Lottery -lähetyksessä, jossa arvottiin kesän 2016 varausvuorot. Paria viikkoa aikaisemmin 18 vuotta täyttänyt suomalainen ei puristanut tiukassa paikassa mailaa, vaan voitti monet pohjoisamerikkalaiset puolelleen letkeällä asenteellaan. Laine vastaili kysymyksiin rennosti löhöillessään.

– Sellainen minä olen. Halusin olla oma itseni. En halunnut esiintyä jäykästi puvussa vaan näyttää sen, millainen olen. Jos joku piti siitä, mahtavaa, mutta jos joku ei pitänyt, ei se minua haittaa, Laine sanoo nyt tuoreessa Sportsnet-haastattelussa.

– Video tulee joskus vastaan, kun selaan Youtubea. En ole itse asiassa katsonut sitä, koska se tuntuu vähän kiusalliselta.

Reynolds ei malttanut olla heittämättä pientä täkyä väliin.

– Ymmärsinkö oikein, että haet itseäsi Googlesta tai Youtubesta?

– Ei. Ei. Tuota…, Laine kakelteli alkuun mutta myönsi sitten:

– No, katson joskus omia maalejani – jos tarvitsen kesäisin itseluottamusta. Mutta joo, joskus se video tulee esiin.

Lue myös:

    Uusimmat