Mainos

Patikointiretkellä kuollut nainen kirjoitti viimeisen toiveensa päiväkirjaan – "Kerro miehelleni, että löysit ruumiini"

Yhdysvalloissa Appalakkien vuoristoon vuonna 2013 kadonnut nainen yritti lähettää avunpyyntöjä tekstiviesteillä miehelleen, kertoo BBC.

Yhdysvalloissa Appalakkien vuoristossa patikoimassa ollut Geraldine Largay, 66, vuonna 2013. Nyt viranomaisten julkistamista tiedoista on selvinnyt, että nainen oli yrittänyt lähettää avunpyyntöjä tekstiviesteillä. Lisäksi hän oli pitänyt päiväkirjaa 26 päivän ajan ennen kuolemaansa. Viestit eivät koskaan menneet läpi heikon signaalin vuoksi.

Päiväkirjaansa Largay oli kirjoittanut viimeisen toiveensa hänet löytävälle:

Kun löydät ruumiini, soita miehelleni Georgelle ja tyttärelleni Kerrylle. Heitä helpottaa tietää, että olen kuollut. Kerro heille myös paikka, mistä minut löysit. Sillä ei ole väliä, kauanko kuolemastani on kulunut aikaa. 

Uusien tietojen mukaan Largay oli poikennut Appalakkien läpi kulkevalta vaellusreitiltä käydäkseen tarpeillaan, mutta hän ei ollut enää löytänyt takaisin merkitylle reitille. Hän oli yrittänyt kiivetä maastossa korkeammalle kohdalle puhelinsignaalin löytämiseksi, mutta epätoivoiset viestit eivät koskaan menneet perille hänen miehelleen.

Largay oli sopinut miehensä kanssa, että tämä tulisi hakemaat hänet vaelluksen jälkeen. Kun Largay ei ikinä saapunut paikalle, aviomies ilmoitti hänet kadonneeksi. Largayta etsittiin alueelta tuloksetta. Hän kuoli nälkään ja uupumukseen kolme viikkoa etsintöjen päättymisen jälkeen.

Naisen ruumiin löysi lopulta metsätyöntekijä vuoden 2015 syksyllä romahtaneen teltan sisältä. Ruumiin vierellä oli muun muassa paperinen kartta, muutama kynä, ensiapupakkaus, matkapuhelin ja päiväkirja.

Largay oli käyttänyt puhelintaan viimeisen kerran 6. elokuuta 2013, mutta hänen päiväkirjaansa oli tehty viimeisin merkintä 18. elokuuta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.