Pasilan taposta epäilty mies tuodaan oikeuden eteen huomenna – poliisi vaatii vangittavaksi taposta

Poliisi aikoo vaatia Helsingin Pasilassa paljastuneesta henkirikoksesta epäiltyä miestä vangittavaksi huomenna. 

Vangitsemisasiaa käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa. Oikeudelle toimitettujen ennakkotietojen mukaan miestä epäillään tiistaina 14. marraskuuta tapahtuneesta taposta. 

Henkirikos valkeni viranomaisille, kun poliisi hälytettiin Helsingin Pasilassa sijaitsevalle yksityisasunnolle tiistaiyönä hieman ennen kello yhtä. Poliisi tiedotti henkirikostutkinnasta eilen.

Poliisin mukaan asunnosta löydettiin kuolleena 35-vuotias nainen. Myös henkirikoksesta epäilty 44-vuotias mies oli paikalla, mutta pahoin loukkaantuneena.

Mies toimitettiin sairaalahoitoon, missä hän on edelleen. 

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Päivi Hokkinen kertoo MTV Uutisille, ettei miestä ole voitu tästä syystä vielä kuulustella. Huomenna poliisi aikoo kuitenkin vaatia käräjäoikeudelta, että mies määrätään tutkintavankeuteen.

Poliisi on toistaiseksi hyvin vaitonainen tapaukseen liittyen. Tutkinnanjohtaja Hokkinen ei kommentoi esimerkiksi epäillyn henkirikoksen tekotapaa, motiivia tai sitä, oliko asunnossa tapahtumien aikaan muita. Poliisi ei myöskään kommentoi epäillyn ja uhrin välistä suhdetta. 

Epäillyn vangitsemisasiaa puidaan käräjillä ennakkotiedon perusteella aamupäivän aikana. Epäilty osallistuu istuntoon sairaalasta käsin.

Lue myös:

    Uusimmat