Parsakaalikeitto 7.8.2000

toim. Ari Malmberg
8 dl vettä
1 tl suolaa
3 - 4 parsakaalia
1 sipuli
2 porkkanaa
1 - 2 valkosipulin kynttä puserrettuna
1 rasia sulatejuustoa
1 tl pippurisekoitusta
150 - 200 g palvikinkkua
persiljaa koristeeksi

Leikkaa parsakaalit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna sipuli ja leikkaa porkkanat viipaleiksi. Keitä kasviksia suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon puserretut valkosipulin kynnet, sulatejuusto ja pippuriseos. Anna kiehua vielä 5 minuuttia.

Lisää kuutioitu tai suikaloitu palvikinkku. Tarkista maku ja lisää makusi mukaan mausteita. Koristele keitto silputulla persiljalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja