Pariskunta osti mökin lapsuuden maisemista ja remontoi sen unelmien paratiisiksi – katso kesäpaikan esittely!

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman kahdeksanneksi finalistiksi valittiin tämä kohde. 

Suomen kaunein koti -asiantuntijat toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen lähtivät jälleen kiertämään kesäistä Suomea ja sen kauneimpia mökkimaisemia. Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjassa kymmenen jakson aikana nähdään kaikkiaan 30 kiinnostavaa, erilaista ja inspiroivaa kesäpaikkaa.

Tuomarit valitsevat näiden joukosta kymmenen finalistia. Finalistien joukosta valitaan yleisöäänestyksellä Suomen kaunein kesämökki 2020. 

Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjan tuomarit suuntasivat tällä kertaa vierailulle tunnelmallisiin mökkeihin, joiden asukkaat rakastavat esineitä ja runsasta sisustustyyliä.

Ihanat kesäkotikohteet löytyvät tällä viikolla rantatonteilta Uudestakaupungista, Kokkolasta ja Lohjalta.

Finaaliin pääsi merellisessä Kokkolassa sijaitseva kohde. Unelmien rantatontilla aikaa viettää pariskunta koiransa kanssa. Mökin omistaja Pekka on viettänyt jo lapsuudessaan aikaa samalla suunnalla, koska hänen vanhemmilla oli mökki tämän kyseisen naapurin mökissä.

Pariskunta on remontoinut mökkiä 12 vuoden aikana laajasti ja nykyään sieltä löytyy päärakennuksen lisäksi kesäkeittiö ja rantasauna sekä 54 neliön vierasmökki.

Katso kuvat kohteesta:

SKK6_Eps8_Kokkola_Portaat_ext_Kuvaaja_Emmi_Heijari

Huhtikuussa alkanut Suomen kaunein koti: Kesämökit jatkuu pitkälle kesään. Voittaja selviää heinäkuussa, kun ohjelman finaalilähetys nähdään MTV3-kanavalla torstaina 9.7.

Suomen kaunein koti: Kesämökit torstaisin klo 20 MTV3-kanavalla.
C Moressa seuraavan viikon jakso julkaistaan tv-esityksen jälkeen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat