Paras pomo ikinä? Näin Spanxin toimitusjohtaja yllätti alaisensa

Paras pomo ikinä? Näin Spanxin toimitusjohtaja yllätti alaisensa 0:34
Paras pomo ikinä? Näin Spanxin toimitusjohtaja yllätti alaisensa

Sara Blakely antoi jokaiselle työntekijälleen 10 000 dollaria ja huikean matkan.

Spanx-merkin omistaja yllätti työntekijänsä upealla tavalla. Muotoilevista alusvaatteista tunnetun yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja päätti juhlistaa yrityksen tekemää miljardisopimusta yllättämällä työntekijänsä, kertoo CNN.

Antoi kymppitonnin ja unelmamatkan

Sara Blakely antoi jokaiselle työntekijälleen 10 000 dollaria. Tämän lisäksi kaikki saivat kaksi ensimmäisen luokan lentolippua haluamaansa kohteeseen.

– Haluan, että jokainen työntekijä juhlistaa tätä hetkeä omalla tavallaan ja luo muistoja, jotka kestävät koko elämän, Blakely kommentoi ideaansa.

Blakely jakoi videon yllätyksestä Instagramissa. Työntekijöiden reaktion voinee arvata – katso se yläpuolella olevalta videolta!

"Sara Blakely on legenda"

Blakely kertoo perustaneensa Spanxin vuonna 2000; alkupääomaa oli vain muutamia tuhansia. New York Postin mukaan on epäselvää, kuinka monta työntekijää yrityksessä on. Toimitusjohtajan toiminta voiton hetkellä kuitenkin keräsi suitsutusta.

– Sara Blakely myi fakseja ovelta ovelle ja pani Spanxin alulle vain 5000 dollarin säästöillä, ilman kokemusta. Hän ei koskaan ole kerännyt rahaa, ja myi nyt suuren osan brändin osakkeista 1,2 miljardin hintaan. Paras osuus? Hän antoi 500 työntekijälleen lahjan juhliakseen. Uskomatonta, Joe Pompliano kehuu Twitterissä.

– Sara Blakely on legenda, Khushbu hehkuttaa.

Lähteet: Cnn.comNypost.com

Lue myös:

    Uusimmat