Mainos

Paradise Oskar: Viisuäänille annetaan liikaa arvoa

Suomen euroviisuedustaja Paradise Oskar eli Axel Ehnström ei liiemmin harmittele sijoitustaan lauantain finaalissa. Nuorukainen sanoi Huomenta Suomessa, että äänille ja sijoituksille annetaan Suomessa liikaa painoarvoa.

– Ei tapahtuma ole kilpailu, vaan kahden viikon juhlat, joissa eri maiden artistit tapaavat toisiaan ja käyvät toistensa järjestämissä juhlissa. Sitten tapahtuma loppuu siihen, että valitaan uusi maa, johon seuraavaksi mennään juhlimaan, Ehnström kuvaa.

Hän on sitä mieltä, että äänestystulos on lopulta sivuasia.

– Viisujen yhteisöllisyys ja hyvä fiilis näkyy huonosti kotisohville, Ehnström harmittelee.

Vaikka varsinaisista viisuista irtosi vasta 21. sija, pokkasi Ehnström kansainvälisen lehdistön palkinnon parhaasta kappaleesta.

– Ainakin Saksassa oltiin musiikistani innoissaan ja Ranskastakin tuli positiivisia kommentteja. Kyllä varmasti nyt kannattaa panostaa tosi paljon ja yrittää Eurooppaan, sillä ihmiset vaikuttavat selvästi olevan kiinnostuneita musiikistani. Luulen, että ne, jotka diggaa musiikkiani, eivät vain äänestäneet sitä, Ehnström arvelee.

Ehnströmiä kiiteltiin viisujen aikana myös ulkomusiikillisista seikoista. Erityisesti hymyyn ja flirttailevaan olemukseen kiinnitettiin huomiota. Ehnström on huomiosta mielissään.

– Kiva, kun ihmiset arvostaa sitä, kuka olen. Oli tosi hauskaa päästä puhumaan toimittajille neljää - viittä kieltä päivän aikana. On aina tosi kivaa puhua itsestään, Ehnström naurahtaa.

(MTV3)

Katso Paradise Oskarin haastattelu: (Huomenta Suomi 16.5.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.