Paparazzit huijasivat Heath Ledgerin kokaiinivideoon?

Tammikuussa menehtyneen aussinäyttelijän Heath Ledgerin kuoleman jälkeen nettiin vuotanut video, jolla tähti nauttii kunnon keon kokaiinia, saattaa osoittautua kahden paparazzin kohtalokkaaksi juonitteluksi.

Tammikuussa 2006 kuvatusta videosta nostettiin oikeusjuttu perjantaina. Syytettynä ovat kaksi kuvatoimisto Splash Newsin listoilla työskentelevää paparazzia. Heidän epäilleen antaneen Ledgerille kokaiinia tarkoituksenaan kuvata tämän "juhlimista" yksinoikeudella.

Nimettömänä pysyttelevä naispuoleinen asianomistaja kertoi työskennelleensä tapahtuma-aikaan People-lehdessä freelancer-toimittajana. Hän myös tapaili tuolloin toista syytettynä olevaa kuvaajaa.

Toimittajanaisen mukaan hän näkyy myös itse videossa. Pätkä on kuvattu hänen hotellihuoneessaan salaa, ja hän syyttääkin nyt paparazzeja itselleen aiheutuneesta henkisestä kärsimyksestä, yksityisyyden loukkaamisesta, yksityisasioiden tonkimisesta sekä petoksesta.

Tapaus sattui hulppeassa Chateau Marmont -hotellissa, jonka edustalla toimittaja näki sattumalta kuvaajamiehet. Paparazzikaksikko oli keskittynyt tarjoamaan tupakkaa paikalle saapuneelle Ledgerille.

- Heath Ledger ei todellakaan tiennyt, että nuo miekkoset työskentelivät ö-luokan kuvatoimistolle, toimittaja kertoi.

Paparazzit, toimittajanainen sekä Heath Ledger päätyivät naisen huoneeseen jatkoille. Toimittajan mukaan kuvaajat tarjosivat Ledgerille kokaiinia viivakaupalla.

Toinen paparazzi oli kuitenkin jossain vaiheessa ehtinyt asentaa huoneen parvekkeelle kameran, joka kuvasi bileet ja niihin osallistuneet vieraat.

Asiasta raportoi E!News.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat