Panu Larnos: Onko Annan linnanjuhlakutsu aito?

Poppari Anna Abreu kertoi hiljattain, että hän on saanut kutsun Linnan juhliin. Viihdeuutiset tavoitti Annan rakkaan Panu Larnoksen, joka kertoi onko kutsu aito vai väärennös.

Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivänjuhliin on vielä reilu kaksi viikkoa aikaa, mutta kohu käy jo kuumana. Hiljattain kävi ilmi, että kutsuja on väärennetty ensimmäistä kertaa koko Linnan juhlien historian aikana.

Idols-tähti Anna Abreu kertoi viime viikolla, että hänen postiluukustaan kolahti kutsu juhliin. Mukaan lähtee myös Annan rakas, Idolsistakin tuttu muusikko Panu Larnos.

Väärennöskohu ei aiheuttanut paniikkia Annan ja Panun taloudessa.

– Kyllähän me varmistimme, että kutsu on aito. Emme menneet paniikkiin. Lehdessä oli aidon kutsun tuntomerkit, joten homma selvisi nopeasti, Panu kertoo Viihdeuutisille.

Panu ei voi ymmärtää kuka on saanut päähänsä väärentää kutsuja.

– Onhan tuo aivan törkeää. En ymmärrä kuka voi saada tuollaisesta jotain mielihyvää, Panu kritisoi.

Panu ja Anna ovat innoissaan kutsusta.

– Oli hienoa, että Anna sai kutsun. Tietysti olen iloinen, että pääsen kokemaan Annan kanssa jotain näin hienoa. Kyllä jännittää, mies myöntää.

Pariskunta on jo pohtinut asuvalintojaan.

– Asut ovat suunnitteilla. Kyllä me jotain kivaa keksimme, mutta yksityiskohdat pysyvät salaisuutena, Panu sanoo salamyhkäisesti.

Kaikkia säästöjä pariskunta ei aio törsätä asuihin.

– Eiköhän me kuitenkin pysytä kohtuudessa kustannusten kanssa, Panu naurahtaa.

Lue Linnan juhlien kutsukohusta lisää MTV3:n Uutissivustolta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat