Panttivankitilanne Hollannissa ohi: Yksi otettu kiinni

Panttivankitilanne Hollannissa yökerhossa – tältä paikalla näyttää 0:57
Katso video: Tältä tapahtumapaikalla näytti tänään päivällä.

Panttivankitilanne Hollannin keskiosissa sijaitsevassa Eden kaupungissa on päättynyt. Kaikki panttivangit on vapautettu ja epäilty on otettu kiinni, paikallinen poliisi kertoo viestipalvelu X:ssä.

–  Viimeinen panttivanki on juuri vapautettu. Yksi ihminen on pidätetty. Emme voi antaa enempää tietoja tällä hetkellä, poliisi kirjoitti X:ssä.

Viranomaisten mukaan useita ihmisiä otettiin panttivangiksi yökerhossa, joka sijaitsee Eden keskustassa.

Paikalla oli lukuisia poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Alueelta otetuissa kuvissa näkyi raskaasti varustautuneita poliiseja.

Panttivangit otti aseilla ja räjähteillä varustautunut henkilö, kertoi paikallismedia de Telegraaf nimettömiin lähteisiin vedoten. 

Paikalliset mediat kuvailevat tapahtumapaikkaa nuorille suunnatuksi kahvilaksi. Perjantai-iltana tiloissa järjestettiin teknotapahtuma, jonka oli määrä loppua aamuneljältä.

Lehden mukaan epäilty tuli yökerhoon sen sulkeutumisajan korvilla ja uhkasi räjäyttää paikan. Poliisi kertoo evakuoineensa 150 kotia alueelta.

Panttivankien tarkka lukumäärä ei ole tiedossa. Kahvilan omistaja vahvisti de Telegraafille, että kahvilan työntekijät olivat jääneet panttivangeiksi.

Virkavallan mukaan ei ole viitteitä, että panttivankien ottamisen motiivi liittyisi terrorismiin.

 

Lue myös:

    Uusimmat