Mainos

Paniikki kasvaa Pariisin lähiöissä - satoja poliiseja jahtaa sarjamurhaajaa

Satoja poliiseja etsii sarjamurhaajaa Pariisin lähiöissä. Hänen uskotaan murhanneen neljä ihmistä. Sarjamurhaajan viimeisin uhri oli perheenäiti toissapäivänä.

Poliisi suorittaa henkilö- ja ajoneuvotarkistuksia epäilyttävänä pitämilleen kohteille pariisilaisissa lähiöissä. Poliisi pyrkii myös vastaamaan paikallisten huolenaiheisiin ripeästi.

Noin sata tutkijaa työskentelee 27. marraskuuta - 5. huhtikuuta tapahtuneiden murhien parissa. Murhat on tehty 10 kilometrin säteen sisällä toisistaan.

Uhreina on kaksi miestä ja kaksi naista. Ainoa asia, joka ketään yhdistää toisiin on se, että toinen uhri asui samassa rakennuksessa kuin ensimmäinen.

Kaikki ovat ammuttu samalla pienikaliiberisella 7,65 mm puoliautomaattiaseella.

Tutkijoiden mukaan murhien takana voi olla joko sarjamurhaaja tai palkkamurhaaja, joka työskentelee yhdelle tai useammalle henkilölle. Ampuja toimii joko yksin tai hänellä on apureita.

Paikallisen syyttäjän mukaan tappamistapa ei ole aivan identtinen kaikissa neljässä tapauksessa.

- Ensimmäisessä tapauksessa uhrin kehoon ammuttiin useita laukauksia. Kolmessa muussa tapauksessa kuolinsyy on ollut yksi laukaus päähän, syyttäjä Marie-Suzanne Le Queau kertoo lehdistölle.

Paniikki kasvaa lähiöissä, koska uhrit vaikuttavat sattumanvaraisilta.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.