Panasonicin uusi ammattilaistabletti sisältää 3D-kameran – voidaan käyttää monenlaisiin mittauksiin

Panasonic on julkistanut tänään ammattikäyttöön tarkoitettujen, kestävien Toughpad-laitteidensa mallistoon uuden Toughhpad FZ-M1 -tabletin, jonka Intel RealSense 3D-kameralla on mahdollista mitata mitä erilaisimpia esineitä ja asioita. 3D-sovellus sopii esimerkiksi varastotilojen optimointiin, pakettien mittaamiseen, rakennusteollisuuden mittauksiin, ajoneuvojen kolarivaurioiden mittaamiseen ja rikospaikkatutkintaan. 3D-kameralla varustettuja Toughpad-tabletteja käytetään jo nyt sairaaloissa haavojen tarkkaan mittaamiseen.

Intel RealSense D410 -kameralla varustettu Panasonic FZ-M1 on lujarakenteinen Windows 10 -tabletti, jolla kenttätyöntekijät voivat nopeasti ja tarkasti tehdä kolmiulotteisia mittauksia, ja käyttää tallentamiaan kuvia ja mittaustietoja erilaisissa liiketoimintasovelluksissa.

Huolto- ja kunnostustöissä laitteella on helppo mitata esimerkiksi halkeamia rakennuksissa tai silloissa, ilman tarvetta kiipeillä mittauksia tehtäessä. Lastitilat ja kuljetettavat tavarat mittaamalla voidaan kuljetusalalla optimoida tilankäyttö ja lastaus. Viranomaiset ja vakuutustarkastajat voivat puolestaan käyttää 3D-sovellusta rikospaikka- ja onnettomuustutkintaan ja esimerkiksi kolarivahinkojen määrittämiseen.

Intel RealSense -kameran käyttöalue on 16 senttimetristä 10 metriin käyttöympäristöstä riippuen. Panasonic FZ-M1 voidaan lisävarusteilla räätälöidä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Laitteeseen voidaan asentaa lisäksi muun muassa lämpökamera, viivakoodinlukija, Wi-Fi- tai LAN-yhteys, sarjaportti ja USB 2.0 -liitäntä.

Panasonic Toughpad FZ-M1 kestää pudotuksen 180 sentin korkeudelta ja se on suojattu kosteudelta ja pölyltä IP65-luokituksen mukaiseksi. Laite toimii yhdellä akun latauksella yhdeksän tuntia, ja akku on vaihdettavissa laitetta sammuttamatta. 7 tuuman kokoisessa näytössä on panostettu myös suorassa auringonvalossa riittävään kirkkauteen sekä kosketusnäytön käyttöön . hansikkaat kädessä.

”Liikkuvan työn tuottavuuden maksimoimiseksi yritykset tarvitsevat laitteita, jotka ovat muunneltavissa juuri heidän työnsä vaatimuksiin sopivaksi. RealSense 3D-kameralla varustettu FZ-M1 on erittäin kestävä ja ergonomialtaan erinomainen työkalu moniin mittauksia vaativiin tehtäviin”, sanoo Panasonic Toughpad -tabletteja maantuovan Kauko Oy:n liiketoimintajohtaja Kyösti Ollila.

Panasonic Toughpad FZ-M1 RealSense tulee saataville kesän aikana. Hinta ilman veroja on noin 2 200 euroa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.