Paluun tehnyt Jonna Tervomaa: Yleisöstä kommenttia raskaudesta

Syksyn ahkerasti keikkaillut Jonna Tervomaa on joutunut tutustumaan yleisöönsä uudelleen viiden vuoden tauon jälkeen. Yllättäviäkin kommentteja on tullut.

Jonna Tervomaa on tänä syksynä tehnyt paluun keikkalavoille viiden vuoden tauon jälkeen.

– Tämän syksyn keikkailu on ollut pitkästä aikaa isolla bändillä ja korkealla profiililla, ja se on tuntunut mahtavalta. Se on sellainen osa-alue, joka selvästi puuttui tuosta välistä, vaikka itse koko ajan ajattelinkin, että kunnon breikki täytyy pitää, artisti miettii.

– Omalla tavallaan tauon pitäminen oli piinaavaakin, sillä keikkailu yksinkertaisesti on minun hommani.

Suosikkimuusikko myöntää, että yleisön eteen asteleminen on tuntunut pitkän tauon jälkeen jännittävältä.

– Jokaiselle keikalle meneminen on ollut todella jännittävää. Ihan kuin aloittaisi kaiken jälleen alusta. Mitään rutiinin tunnetta ei ole mihinkään suuntaan, ja se oli itse asiassa juuri se, mitä tauolta toivoinkin, Tervomaa miettii.

Yksi asia, joka on vaatinut työstämistä pitkän tauon jälkeen, on kontaktin luominen faneihin.

– Tämä syksy on ollut uudelleentutustumista yleisön kanssa. Koskaan ei voi tietää, kuinka paljon yleisössä on vanhoja faneja tai uusia faneja, tai millainen meininki siellä on, mutta yleisö on selvästi ollut uteliasta ja he ovat todella tulleet kuuntelemaan uutta musiikkiani.

– Perusfiilis vanhoilla faneilla on ollut se, että 'Ihan kuin et olisi ollutkaan poissa'. Otan sen positiivisena palautteena, sillä olen tietysti jännittänyt, tykkäävätkö he uudesta musiikistani, tai uudesta bändistäni.

Yllättäviäkin kommentteja on tullut:

– Joku on ollut sitä mieltä, että olen raskaana. Se kiinnostaa yleisöä aina todella paljon, Tervomaa nauraa.

– Olen jutellut asiasta kollegoiden kanssa, ja huomannut, että se on todella yleinen ilmiö lastentekoiässä olevien naisartistien joukossa. Ellei ole aivan tikkulaiha, niin se pieni masu halutaan nähdä raskauden mahdollisuutena, hän jatkaa.

Mahdolliset vauvauutiset suosikkilaulaja tyrmää heti alkuunsa.

– En tietääkseni ole raskaana, Jonna nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat