Palm Beachissa asuva Jorma Puranen voi olla kovin suomalainen Trump-fani – valtavalla Trump-mobiililla ajeleva mies ei ymmärrä kriitikoita: "Haluaisin tietää, mistä kohti hän on huono"

6:10
Katso ote maanantaina julkaistavasta Trumpin Amerikan tulevaisuus -dokumentista yläpuolelta.

Jorma Puranen ei ymmärrä, miksi ihmiset kritisoivat Donald Trumpia ja hänen politiikkaansa.

MTV-palvelussa tänään maanantaina ja MTV3:lla myöhemmin esitettävässä Trumpin Amerikan tulevaisuus -dokumentissa tutustutaan MTV Uutisten Yhdysvaltain kirjeenvaihtajan Mari Karppisen kanssa muun muassa Etelä-Floridassa asuvan suomalaisen Jorma Purasen elämään.

Puranen on Donald Trumpin miehiä henkeen ja vereen. Suuresta fanittamisesta kertoo muun muassa se, että mies kurvailee valtavalla Trump-mobiililla Palm Beachin kaduilla ylpeänä.

Jorma on päässyt autolla jopa Palm Beachilla sijaitsevaan Trumpin talvikartanoon, Mar-a-Lagoon.

– Siellä on ollut miljonäärit ja biljonäärit ottamassa kuvia Trump-mobiilin kanssa, Puranen kertoo ylpeänä.

"Minä haluaisin tietää, mistä kohti hän on huono"

Puranen on vankkumaton republikaanien kannattaja ja tukee sekä alhaisempia veroja että Amerikka ensin -ulkopolitiikkaa. Puranen kehuu vuolaasti Trumpin ensimmäistä presidenttikautta.

– Donald Trump on yksi parhaimmista presidenteistä, mitä on koskaan ollut. Ihmettelen vain sitä, että ulkopuolella, jotka eivät tilanteita tunne, niillä on arvioita, että hän on huono presidentti. Minä haluaisin tietää, mistä kohti hän on huono. Ainakin amerikkalaisille hän on ollut hyvä.

Katso yläpuolelta löytyvältä videolta, miltä Jorma Purasen Trump-mobiili näyttää.

Katso koko Trumpin Amerikan tulevaisuus -dokumentti MTV-palvelussa ja MTV3-kanavalla Yhdysvaltain vaalien aattona 2.11. kello 22.35.

Juttua on korjattu 26.10. klo 22.32: Toisin kuin aiemmin uutisoimme, Jorma Puranen ei omista valtavaa Trump-mobiilia, vaan hänellä on oikeus ajaa sitä. Auton omistavat amerikansuomalaiset Karl ja Nina Lindroos. Lindroosin nimi korjattu Karista Karliksi 27.10. klo 7.41.

*Juttua muokattu 26.10. klo 8.52: Lisätty linkki dokumenttiin MTV-palvelussa ja muutettu C More MTV-palveluksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja