Mainos

Nämä pelit Nintendo tuo seuraavaksi älypuhelimiin - mukana odotettu legenda

Nintendo on jatkassa mobiilipelijulkaisujaan tämän vuoden loppupuoliskolla, kertoo Wall Street Journal. Tulossa älypuhelimiin on Nintendon legendaarisimpiin kuuluva The Legend of Zelda -peli.

Zeldan lisäksi loppuvuonna on luvassa myös Animal Crossing. Näitä pelejä Nintendo kehittää yhteistyössä japanilaisen pelikehittäjä DeNAn kanssa.

Toistaiseksi Nintendo on julkaissut älypuhelimille Super Mario Runin lisäksi Fire Emblem Heroes -pelin. Super Mario Run oli julkaisunsa jälkeen suuri hitti latausmäärillä mitattuna, mutta pelin kertamaksun bisnesmalli ei tarjoa Nintendolle suuria tuloja.

Maaliskuun lopussa päättyneellä tilikaudellaan Nintendo keräsi mobiilipeleistä liikevaihtoa vasta alle 20 miljardia jeniä eli 160 miljoonaa euroa. Tältä vuodelta markkina-odotukset on viritetty mobiilipelien tuottojen moninkertaistumiseen. Mobiilipelien itsessään tuoman myynnin ohella ne toimivat myös markkinointina Nintendon omille pelikonsoleille ja niiden peleille.

Myös Nintendon osaomistama The Pokémon Company on aikeissa julkaista uuden korttiperustaiseen pelimekaniikkaan perustuvan Pokémon-pelin älypuhelimille, WSJ:n lähteet kertovat.

Nintendon tilanne näyttää pitkästä aikaa yleisesti ottaen valoisammalta. Sen uusi Switch-pelikonsoli on ollut menestys.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.