Mainos

Nintendo pelaa nyt tosissaan – Super Mariosta uraa uurtava mobiilipeli

Super Mario Run mobiilipeli julkaistaan iOS-laitteille joulukuussa, mutta myöhemmin ehkä myös Android-laitteille. Kyseessä on ensimmäinen Super Mario -peli, joka julkaistaan muille kuin Nintendon omille mobiililaitteille.

Nintendo julkisti Applen lehdistötilaisuudessa San Franciscossa 7. päivä syyskuuta julkaisevansa Super Mario Run -pelin joulukuussa Applen iPhone ja iPad -laitteille. Tarkkaa julkaisupäivää ei vielä ilmoitettu, mutta pelin ennakkotilaaminen on jo mahdollista.

Nintendo vahvisti myöhemmin lehdistötiedotteessa, että peli julkaistaan myöhemmin myös muille alustoille. Tämä voi tarkoittaa Android-laitteita tai Nintendon omia käsikonsoleita.

Super Mario Run -pelin voi ladata ilmaiseksi, mutta osa pelin sisällöstä on kuitenkin maksullista. Maksullisen sisällön voi avata maksamalla kertamaksun.

Peli on tyyliltään tuttu mobiilipeli: Mario juoksee itsestään ruudulla ja pelaaja ohjaa juoksua napauttamalla sormellaan näyttöä. Pelissä on yhteensä kolme erilaista pelitilaa.

Super Mario Run on Nintendon toinen oma pelijulkaisu omien pelikonsoliensa ulkopuolisille mobiililaitteille. Peliyhtiö julkaisi aikaisemmin Miitomon, sosiaalisen kännykkäpelin.

Nintendo ilmoitti lehdistötilaisuudessa julkaisevansa muidenkin pelisarjojensa mobiiliversioita. Ensi keväänä ovat vuorossa sosiaalinen elämäsimulaattori Animal Crossing ja roolipelisarja Fire Emblem.

Lähde: Polygon

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.