Paljastus: Näin valtavia summia MM-rallit maksaisivat Jari-Matti Latvalalle – "He ovat satsanneet varsin paljon"

14:19
Manageri Timo Jouhki Tulosruudun Viikon vieraana.

Jari-Matti Latvala pyrkii ajamaan tulevalla MM-rallikaudella yksittäisiä kisoja yksityisellä rahoituksella. Suomalaiskuskin managerin työt jättänyt Timo Jouhki selvittää, että kasaan vaaditaan satoja tuhansia euroja kisaa kohden.

Latvala on kaavaillut ohjelmaa, jossa hän ajaisi Toyotalla jopa viisi MM-osakilpailua ensi vuonna. Konkarimanageri Jouhki kuvailee Latvalan kanssa käymiensä keskustelujen pohjalta, että suomalaisässällä on "hirveä halu ajaa".

– Nyt parhaillaan hän hakee rahoitusta ajamiseen privaatisti. Hän tulee varmasti ajamaan joitakin kisoja. On jo keskusteltu Tommin (Toyotan tallipäällikkö Mäkinen) kanssa siitä, että hän voisi käyttää vara-autoa tai vastaavaa joissakin kilpailuissa, Jouhki setvii Tulosruudun Viikon vieraana Antero Mertarannan haastattelussa.

Jouhki toteaa, että ohjelmaan kuuluisivat todennäköisesti ainakin Suomen ja Ruotsin MM-rallit, joissa Latvala on perinteisesti ollut vahva. Kasaan vaadittavat rahasummat eivät olisi yhdenkään kilpailun kohdalla pieniä.

– Toyotahan ei ole yksityistalli. He ovat satsanneet varsin paljon kalustoon. Heidän autonsa ovat kalliimmat kuin esimerkiksi M-Sportin, joka on vähän kaupallisempi talli. Voi sanoa, että yksittäinen kilpailu maksaa satoja tuhansia. Ei sata tuhatta, vaan enemmän, Jouhki perkaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja