Paljastus: Joukkuekaveri vetää Kaapo Kakolle kovaa koulua – "Saamme hänet vielä ensimmäiseen"

Brendan Lemieux on alkanut järjestää jääkiekon NHL:n tulokashyökkääjä Kaapo Kakolle "itsepuolustuskoulutusta" New York Rangersin harjoituksissa. Lemieux kertoo asiasta The Journal Newsin julkaisemassa haastattelussa.

The Journal News kuvailee, että Lemieux on laittanut nyrkit pystyyn ja kiskonut sen jälkeen Kakkoa paidasta. 23-vuotias kanadalais-yhdysvaltalainen on tämän jälkeen kehottanut 18-vuotiasta suomalaishyökkääjää tekemään saman hänelle.

Vaikka harjoitukset ovat tapahtuneet leikillisesti, kovaotteinen Lemieux on yrittänyt samalla lähettää 191-senttiselle ja 90-kiloiselle Kakolle viestin.

– Ei ole niin, että hänen tarvitsee koskaan tapella. Toivon, ettei hänen tarvitse, mutta on tietty itsevarmuus, joka tulee, kun pystyt suojelemaan itseäsi. Hän on tarpeeksi iso, tarpeeksi vahva poika, joten uskon, että hän kykenee siihen. Minusta on tärkeää, että hän tietää sen, Lemieux kommentoi.

The Journal Newsin jutussa todettiin, että aika näyttää, tulevatko Kakon saamat tappeluopit vielä käyttöön.

– Saamme hänet ensimmäiseen (tappeluun) jonakin näistä vuosista, Lemieux virnuili.

Lemieux on pelannut suuren osan kaudesta herrasmiesmäisen Kakon kanssa samassa ketjussa ja on tavannut suojella tätä, jos suomalaista on kohdeltu kaltoin.

Lemieux joutui kuitenkin muutamaksi viikoksi sivuun, kun hänen vasempaan käteensä tuli murtuma joulukuun lopussa Carolina Hurricanesia vastaan.

Lemieux palasi kehiin viime yönä, kun Rangers hävisi Columbus Blue Jacketsille maalein 1–2. Hän jäi tehopisteittä, kuten myös Kakko, jolle ottelu oli seitsemäs peräkkäinen ilman yhtään pinnaa.

Kakko on summannut tällä kaudella 43 otteluun tehot 7+9=16.

Lue myös:

    Uusimmat