Paljastus Jannan ja Junon häiden jatkoilta – tanssia pöydillä aamun asti

Janna Hurmerinnan hyvät ystävät Yona ja Anna Puu juhlistivat railakkaasti muusikkopariskunnan häitä viime sunnuntaina. Parin häissä nähtiin upeita musiikkiesityksiä koko juhlan ajan.

Laulajat Anna Puu ja Yona (Johanna Pitkänen) juhlistivat ystävänsä, laulaja Janna Hurmerinnan ja tämän muusikkomiehen Junon häitä yhdessä viime sunnuntaina.

– Häät olivat todella upeat. Saimme kuunnella huikeita musiikkiesityksiä koko juhlan ajan. Tuntui kuin olisimme olleet konsertissa, Yona kertoo.

Jannan vanhemmat Maarit ja Sami Hurmerinta esittivät yhdessä kappaleen hääparille. Myös Anna Puu ja Yona esiintyivät juhlassa. Lisäksi lavalla nähtiin Paleface, Jesse Kaikuranta, Nopsajalka, Anssi Kela ja Elokuu.

– Häät olivat ehdottomasti Jannan ja Junon näköiset. Vieraana oli paljon muusikoita ja taiteilijoita.

Anna Puu julkaisi Instagram-tilillään häistä kuvan, jossa ystävykset poseeraavat yhdessä kameralle.

– Hei Janna meni tänään naimisiin. Onnea Janna ja Jon! Anna kirjoitti kuvan yhteyteen.


Jos kuva ei näy, niin katso kuva tästä

Yonan mukaan hääjuhlinta jatkui pitkälle yöhön. Janna Hurmerinta ja Juno vihittiin Helsingissä Pyhän Henrikin katedraalissa. Hääjuhla jatkui Suomenlinnassa.

– Tanssimme pöydillä aamuyöhön. Kaikilla tuntui olevan hauskaa, Yona kertoo.

Musiikkitaivaan nuoret naistähdet Yona, Anna Puu ja Janna Hurmerinta aikovat yhdistää tulevaisuudessa voimansa musiikin saralla.

– Meillä on yksi juttu kehitteillä, mutta en pysty paljastamaan siitä vielä liikoja. Sen verran voin kertoa, että se tulee olemaan jotain todella hauskaa. Olemme kaikki kovia R&B- ja hiphop-yhtye TLC:n faneja, ja se saattaa vaikuttaa lopputulokseen, Yona vihjaa.

Yona on ystävystynyt Janna Hurmerinnan sekä Anna Puun kanssa viime vuosina.

– Meillä on sellainen kolmen kopla. Näemme usein ja tuemme toisiamme musiikkiurillamme. Olemme tutustuneet toisiimme keikoilla. Emme kukaan tee aivan saman genren musiikkia, joten emme kilpaile toistemme kanssa.

Yonan mukaan naiset puhuvat toistensa kanssa paljon musiikista, laulajan työstä ja musiikkialasta ylipäätään.

Jos kuva ei näy, niin katso kuva tästä

– Annalle ja Jannalle on helppo avautua työhön liittyvistä asioista. Olemme kaikki tehneet kovasti töitä uriemme eteen ja ponnistaneet niille hyvin erilaisista lähtökohdista. Anna löysi tiensä laulajan ammattiin Idolsin myötä, Janna aloitti englanninkielisellä soulilla ja on kasvanut muusikon uralle myös perheensä myötä.

– Itse olen opiskellut musiikkia Arabian pop-ja jazzkonservatoriossa ja ottanut urani alussa oppia muusikon hommiin suomirap- ja reggaeskenestä. Tulemme alalle siis eri puolilta, mutta intohimo musiikkiin on kaikilla meillä yhtä palava, ja kaikki kirjoitamme pääsääntöisesti omat kappaleemme.

Lue myös:

    Uusimmat