Paljastus First Dates Suomi -ohjelman kulisseista – baarimikko joutui omituiseen tilanteeseen kesken treffien

Baarimikko Miika Mehtiö yritti saada treffeille saapuvat rentoutumaan.

First Dates Suomi -ohjelmassa rakkautta etsivät sinkut saapuvat First Dates -ravintolaan sokkotreffeille. Aidon, lämminhenkisen ja hauskan ohjelman rakkauden seremoniamestarina ja hovimestarina toimii Jorma Uotinen, jonka tehtävänä on saada deiteille saapuvat rentoutumaan. Amorin apulaisina toimivat myös baarimikko Miika Mehtiö ja tarjoilija Lotta Merenmies.

Mehtiö tarjoilee sinkuille juomia ja pyrkii keventämään tunnelmaa. Hän kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että osa treffeille saapuvista tarvitsi paljonkin rauhoittelua. Nuoret jännittivät enemmän, kun taas vanhemmat osasivat ottaa tilanteen rauhallisemmin.

– Täytyy aina hetki jutella ihmisten kanssa, jotta he saavat annettua paremman ulosannin itsestään Mehtiö toteaa.

Treffikumppanien kohtaamisia tarkkailut Mehtiö kertoo huomanneensa nopeasti, jos pariskunnan välillä oli kemiaa. Samalla tavalla huomion kiinnitti, jos parin juttu ei alkanut luistaa. Joidenkin hermostuneisuus purkautui erikoisella tavalla.

– Yksi mies jutteli enemmän minulle siinä baarissa. Hän purki jännitystään sillä, että kertoi minulle jätkäjuttuja, vaikka nainen oli siinä vieressä. Ajattelin, että hänen pitäisi suunnata huomionsa naiseen eikä minuun.

Mehtiön mukaan kohtaamiset etenkin vanhempien miesten kanssa jäivät erityisen hyvin mieleen. Parisuhdeasioista keskusteleminen sai hänet jopa herkistymään.

– Tuli melkein tippa linssiin, hän myöntää.

First Dates Suomi alkaa MTV3-kanavalla torstaina 19.9. klo 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja