Paljastiko salaperäinen kuva kaikki ensi vuoden suunnitelmat? Nämä 11 uutta autoa Audin uskotaan esittelevän vuonna 2019

1:00

Audin mahdolliset suunnitelmat vuodelle 2019 ovat vuotaneet espanjalaisen autosivuston kautta julkisuuteen.

Pääkuvan video: Audi Q3 kasvoi aikuiseksi

Saksalaiselta Audilta on nähty tänä vuonna runsaasti uutuksia. Päivityksen ovat kokeneet A1, A6, A6 Avant, A8, RS4, TT ja Q3. Q8 ja sähköauto e-tron ovat puolestaan täysin uusia malleja. Tälle vuodelle on jäljellä vielä kasvojenkohotukseen pääsevä R8, joka esitellään todennäköisesti Los Angelesin autonäyttelyssä marraskuussa.

Audi aikoo jatkaa hengästyttävän kiivasta julkistustahtiaan myös ensi vuonna, mikäli espanjalaisen Periodismo del Motor -sivuston julkaisemaa kuvaa on uskominen.

Kuvan perusteella putkessa olisi muun muassa täysin uusi A3 ja sähköautomallistoa täydentävä e-tron Sportback. Pienempiä päivityksiä kokisivat A4 sekä farkkuversio A4 Avant ja Q7-katumaasturi. A6-mallisto täydentynee maastokykyisemmällä allroad-mallilla. Vuonna 2019 nähtäisiin myös A6:n ja A7:n suorituskykyisemmät versiot S6 ja RS6 sekä S7 ja RS7. Luvassa on myös RS5:n Sportback-malli. 

Kuvan aitoutta ei ole vahvistettu, mutta suunnitelmat vaikuttavat hyvin uskottavilta. Kyseisiä uutuuksia ja päivityksiä olisi odoteltu ensi vuodelle ilman kuvavuotoakin. 

Aiheesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Tekniikan Maailma.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja