Päivi Nerg nousemassa valtiovarainministeriön tärkeimmän viranhaltijan paikalle, kertoo Iltalehti

Minkälaista talousnäkymää uskalletaan odottaa ensi kesänä koronaviruksen jyllätessä – Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E.J. Penttilä:"Uskon, että kesällä nähdään jo parempia uutisia" 9:38
VJ Minkälaista talousnäkymää uskalletaan odottaa ensi kesänä koronaviruksen jyllätessä – Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E.J. Penttilä: "Uskon, että kesällä nähdään jo parempia uutisia"

Alivaltiosihteeri Päivi Nerg on nousemassa valtiovarainministeriön (VM) tärkeimmän viranhaltijan eli kansliapäällikön paikalle, kertoo Iltalehti omien tietojensa pohjalta.

Nerg on aiemmin työskennellyt esimerkiksi sisäministeriön kansliapäällikkönä. Nyt hän työskentelee tällä hetkellä VM:ssä muissa virkamiestehtävissä.

Nämä kilpakumppanit Nerg on jättämässä taakseen

Tehtävää ovat myös hakeneet VM:n virkamiehet Leena Mörttinen ja Markus Sovala sekä kansanedustaja Juhana Vartiainen (kok.) ja Lauri Kajanoja Suomen Pankista.

VM:n kansliapäällikön virka on vaikutusvaltainen. Sen valinta on ollut pitkään solmussa, ja se on mediatietojen mukaan ollut poliittisesti vaikea.

Maaliskuun lopulla ministeriö kertoi, että Martti Hetemäki jatkaa virassa kesäkuun loppuun asti koronavirustilanteen takia.

Lue myös:

    Uusimmat