Painilegenda Hulk Hoganista tehdään elokuva – Thor-tähti valittu pääosaan

0:45
Chris Hemsworth näyttelee vapaapainilegenda Hulk Hogania uutuuselokuvassa.

Netflix-elokuvan kerrotaan keskittyvän Hulk Hoganin huippuvuosiin.

Hollywood-tähti Chris Hemsworth on kiinnitetty vapaapainilegenda Hulk Hoganista kertovan elokuvan päärooliin. Netflixille tulevan elokuvan ohjaa Todd Philips.

Hemsworth tunnetaan parhaiten Thorin roolista Marvelin supersankarielokuvissa. Ohjaaja Philipsin meriitteihin kuuluvat esimerkiksi elokuvat War Dogs ja Kauhea kankkunen jatko-osineen.

Hogan, oikealta nimeltään Terry Gene Bollea, on yksi vapaapainin legendaarisimpia hahmoja kautta aikojen. 1980-luvulla hän nousi WWF-painiorganisaation kasvoksi ja supertähdeksi, joka nähtiin jatkuvasti tv-ohjelmissa ja lehtien kansissa Yhdysvalloissa.

2000-luvulla Hoganin elämää varjostivat henkilökohtaiset ongelmat, joista parhaiten muistetaan skandaalin aiheuttanut seksivideo. Pitkän oikeustaistelun jälkeen asia soviteltiin ja Hogan sai kymmenien miljoonien dollarien korvaukset.

Lähteiden mukaan elokuva ei keskity Hoganin myöhempien vuosien kohuihin, eikä siinä yritetä käydä läpi hänen koko tarinaansa. Sen sijaan elokuvassa kuvataan Hoganin nousua supertähdeksi.

Hogan toimii elokuvan konsulttina ja johtavana tuottajana. Elokuvan tuotantoaikataulusta tai julkaisusta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja