Ulkoministeriö vahvistaa: Kaksi suomalaista on menehtynyt Kambodžassa

Kambodžan pääkaupungissa Phnom Penhissä kaksi ulkomaalaista miestä on kuollut liikenneonnettomuudessa, kertovat paikalliset mediat. Ulkoministeriö vahvistaa, että maassa on kuollut kaksi suomalaista.

Lauantain vastaisena yönä Lexus-merkkinen henkilöauto törmäsi tuk-tuk-mopotaksiin. Silminnäkijöiden mukaan tuk-tukin kyydissä olleet kaksi miestä menehtyivät paikalla. Onnettomuus tapahtui suositulla turistialueella lähellä kuninkaallista palatsia. 

Onnettomuudesta kertoivat muun muassa Cambodia News English ja Koh Santepheap Daily. Medioiden mukaan miehet kuolivat onnettomuuspaikalla. Henkilöauton kuljettajan kerrotaan olleen päihtynyt.

Ulkoministeriöstä vahvistetaan MTV Uutisille, että Kambodžassa on kuollut kaksi suomalaista. Yhteyttä onnettomuuteen ei ole kuitenkaan virallisesti vahvistettu, sillä ministeriö ei kommentoi tarkemmin yksityiskohtia vedoten muun muassa yksityisyyden suojaan. 

Kambodžalaisten medialähteiden mukaan viranomaiset etsivät onnettomuudessa menehtyneiden omaisia ilmoittaakseen turmasta. Onnettomuudessa mopotaksia ajanut paikallinen mies loukkaantui ja kuljetettiin sairaalaan.

Jo aiemmin Cambodia Expats Online -keskustelupalstalla liikkui epävirallista silminnäkijätietoa, jonka mukaan onnettomuuden uhrit olisivat suomalaisia.

Lue myös:

    Uusimmat