Pahaa-aavistamatonta asiakasta odotti iljettävä yllätys Prismassa: Mies tyydytti itseään häpeilemättä naisten vessassa

Vaasan Prismassa tapahtui tänään poikkeuksellinen välikohtaus, kun naisten vessasta yllätettiin masturboiva mies itse teossa.

Miehen itsetyydytystä joutui todistamaan vessaan mennyt vaasalaisnainen. Hänen miehensä suostuu kertomaan tapauksesta MTV Uutisille, mutta pariskunta toivoi jäävänsä nimettömäksi. 

Vaasalaisnainen oli avannut Prisman vessan kopin ja yllättänyt sieltä miehen housut nilkoissaan tyydyttämässä itseään. Mies ei ollut reagoinut keskeytykseen, jolloin nainen oli lyönyt oven kiinni, poistunut vessasta ja kertonut tapahtuneesta ulkopuolella olleelle miehelleen.

Prisman mukaan henkilö ei ollut työntekijä

Pariskunta jäi odottamaan vessan ulkopuolelle ja nainen osoitti aviomiehelleen vessassa riettailleen miehen tämän poistuessa saniteettitiloista.

Mies oli pariskunnan mukaan kulkenut ilmeisesti henkilökunnalle tarkoitetusta lukitusta ovesta, minkä vuoksi he uskovat miehen työskennelleen Prismassa.

Vaasan Prisman johtaja Markku Aspfors vahvistaa kuulleensa välikohtauksesta. Hänen mukaansa tekijää ei ole tunnistettu, mutta Aspfors kiistää jyrkästi, että mies olisi kulkenut lukittuihin tiloihin. Marketin johtajan mukaan siveettömästi käyttäytynyt mies ei myöskään työskentele Prismassa.

Aspforsin tietojen mukaan naisten vessassa on ollut ulkopuolinen henkilö, mutta valvontakameroista ei luonnollisestikaan selviä, mitä sisällä vessassa on tapahtunut.

"Voimme kiittää onneamme"

Paljastelevan masturboijan uhriksi joutunut nainen on harkinnut rikosilmoituksen tekoa, mutta pariskunta uskoo jättävänsä asian kuitenkin sikseen.

– Toivomme kyllä, että kyseinen mies joutuu vastuuseen asiasta. Voimme kiittää onneamme, ettei tyttäremme ollut näkemässä tilannetta, mies kertoo MTV Uutisille.

– Toivottavasti miehen teot jäävät viimeiseksi kerraksi.

Aspfors kertoo, että Prisma tekee poliisille oikaisevan ilmoituksen tapahtumista ja keskustelee mielellään poliisin kanssa, jos asiasta käynnistetään tutkinta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja