Päävalmentaja Marjamäki NHL-kieltäytymisistä: "Tässä ei ole mitään ihmeellistä"

1:59

Yksi puheenaihe jääkiekon MM-kisojen lähestyessä on ollut useiden NHL-pelaajien kieltäytyminen kutsusta Leijoniin. Päävalmentaja Lauri Marjamäki vastailee kuitenkin tyynesti kysymyksiin aiheesta. 

Suomella on perjantaina alkavissa MM-kisoissa mukana seitsemän NHL-pelaajaa, kun Ruotsin joukkueessa heitä rynnistää peräti 16. Lauri Marjamäeltä kysyttiinkin tänään Vantaalla järjestetyssä Leijonien ennakkoinfossa, eikö maajoukkue enää kiinnosta NHL-pelaajia entiseen malliin.

MAINOS

MM-jääkiekon ottelut
C Morella!

Tilaa C More

– Harmittavaa, että moni pelaaja meni suoraan leikkauspöydälle. Sitten oli aika monta, joilla ei ole sopimusta. Silloin on aika mahdotonta tulla kisoihin. Patrik Laine, Rasmus Ristolainen ja Mikko Koivu olivat ainoita, jotka olisivat voineet tulla terveyden ja sopimustilanteen puolesta, Marjamäki sanoo. 

0:42

– He olivat yksinkertaisesti niin loppu. Mielestäni tässä ei ole mitään ihmeellistä. MM-kisoihin ei kannata tulla, jos on 90 prosenttisesti valmis tulemaan, ne ovat sen verran kovia kansainvälisiä pelejä. Mutta onhan Ruotsi tehnyt upeasti työtä, että joukkueessa on noin paljon NHL-huippupelaajia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja